Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam. Chcę przywrócić ostatni zakupiony przedmiot. Niechcący go ukryłem. A nie widzę opcji odkrycia??
@jaro8, przywróciłam ten zakup. 🙂
Witam czy mogbym prosic aby bylo dostepne ukryte zakupy ?
@UTAS_01 Jasne, przywróciłam zakup do Twojej zakładki Kupione.
Proszę o przywrócenie mojego zakupu z aukcji 10243568773 i 10243571985. Dziękuję
Proszę o przywrócenie mojego zakupu z aukcji 10243568773 i 10243571985. Dziękuję
Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów z mojego konta (zależy mi szczególnie na zakupie z listopada 2020 r.).
@wojbiacz Przywróciłam zakupy z listopada 2020 do Twojej zakładki.
@Arturs2a Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Dzień dobry. Przez przypadek ukryłem zakup z dnia 18.08.2021. Czy mogę poprosić o jego przywrócenie? Pozdrawiam!
@rzepek2pl Zakup przywrócony do Twojej zakładki Kupione. Dobrego wieczoru!
Witam, można prosić o przywrócenie zakupu z 18.08.2021 bądź 17.08(nie pamiętam dokładnie którego to było), mega nieintuicyjna jest opłata za zakup, ukryj powinna być gdzie z dala od ikonki "zapłać" 😄
z góry dziękuję:)
@zbyniek16081996 Jasne, zakup przywrócony. Spokojnego wieczoru 🙂
@Client:95109878 wszystkie ukryte zakupy z tego roku są ponownie widoczne w tej zakładce 🙂
Jak przywrócić ukryte zakupy?
@saneks przywróciłam Twój ostatnio ukryty zakup. Jeżeli potrzebujesz innych to poproszę o informację konkretnie których (może być data zakupu, numer oferty lub nazwa przedmiotu).
Czy mozna przywrocic ukryty zakuo z dnia 03.08.2021?
@pchelmecki gotowe, zobaczysz ten zakup ponownie w tej zakładce 🙂