Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@LordofZgred przywróciłam Twój zakup, zobaczysz go ponownie tutaj. Aby zwrócić przedmiot, z poziomu zakładki rozwiń szczegóły zamówienia i kliknij proszę [zwróć zakup] 🙂
Proszę o przywrócenie zakupu z 20.08 2021
dzien dobry, prosze o przywrocenie ukrytych zakupow z ostatnich dwoch tygodni. moj nick: nero_fialka. dziekuje
@nero_fialka gotowe, zobaczysz je ponownie tutaj 🙂
Proszę o przywrócenie zakupu tarcza hamulcowa , mój nick: seba7207
@Jarek_400 widzę, że przesyłka dzisiaj została do Ciebie nadana. Czy chcesz abym przywróciła ten zakup do Twojej zakładki? Informację o tym, że możesz odebrać przesyłkę otrzymasz bez względu na to czy przedmiot jest widoczny w zakładce, czy nie.
Potrzebuje przywrócić ukryte zamówienie z dnia dzisiejszego
@Piotr_111_11 gotowe, zobaczysz go ponownie tutaj 🙂
@Client:48053710 jasne, gotowe, zobaczysz je w tej zakładce.
Witam. Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 25.08.2021r
@Client:48299705 gotowe, Twoje zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce 🙂
Przypadkiem zaznaczyłam trzy aukcje i nacisnęłam ukryj..czy mogę je przywrócić do zakupów kupionych ??
Podpinam się pod pytaniem, chciałbym przywrócić swoje ukryte zakupy na swoim koncie... : )
@agatrice_89 @edward-bogdan Przywróciłam wszystkie ukryte zakupy do waszych zakładek Kupione.
Proszę o przywrócenie listy moich ukrytych zakupów.
Pozdrawiam
Dziewczyny jesteście tam ,klient w potrzebie @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_