Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@michalolczyk1 gotowe 👍 Zobaczysz ten zakup ponownie tutaj 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Czy mógłbym prosić o przywrócenie mojego ostatniego zakupu? Pozdrawiam!
@Dmc12 jasne! Gotowe 😊 Zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 12.11.2021, komplet biżuterii. Dziękuję, pawel910624. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@pawel910624 gotowe 🙂 Zakup jest ponownie widoczny tutaj
@oliver123 Przywrócony 🙂
Wczoraj ukryłam zakupy grzyb kupiłam prezenty świąteczne a córka i mąż czasem biorą mój tel … nie chciałam żeby się wydało . A teraz okazuje się ze nie mogę ich przywrócić bardzo proszę o pomoc
@Client:89148794 gotowe 🙂 Zakupy zostały przywrócone i zobaczysz je ponownie tutaj 🙂
Witam,
Czy mogę prosić o przywrócenie zakupu na 40 zł z 11-11-2021r.
Jak prywrócić ukryte zakupy?
Podać ID/dzień zakupu w megawątku: https://spolecznosc.allegro.pl/t5/dyskusje-kupuj%C4%85cych/jak-mog%C4%99-przywr%C3%B3ci%C4%87-zakupy...
@JakDes na koncie, z kórego piszesz nie widzę żadnych ukrytych zakupów.
Witam,
Czy mogę prosić o przywrócenie zakupu na 40 zł z 11-11-2021r.
@PARABOLIC_PL gotowe, zobaczysz ten zakup ponownie tutaj 🙂
Proszę pomocy jak przywrócić ukryte zakupy ?
@volcano111111 chętnie je dla Ciebie przywrócę ale daj proszę znać których potrzebujesz? Może być nazwa przedmiotu, numer oferty albo cokolwiek co pozwoli je zidentyfikować 🙂
Myślałam ze już nie będzie mi potrzebny a teraz jestem zmuszona anulować zakup a nie mam jak
@jgiemza1 przywróciłam Twój ostatni zakup do tej zakładki. Daj proszę znać jeśli potrzebujesz innego zakupu.
Przez pomyłkę ukryłam ostatni zakup, a jest w drodze