Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Czy przelew jakoś magicznie nie dochodzi, gdy się wcześniej ukryje zakup? Bo dwa dni temu opłaciłem, ale ukryłem zanim płatność została zaksięgowana. Teraz dostałem na maila informację, że ten sklep chce mi zwrócić przez Payu całą moją wpłatę.
@JerzyZygula Ukrycie zakupu nie wpływa na płatność. O który przedmiot chodzi?
Chodzi o Marivo_sklep2 , przesyłka zawiera 8 rzeczy i razem wynosi 111 zł. PayU wysłało mi maila, niby automatycznego, ale nie rozumiem o co może im chodzić
@JerzyZygula Zrobiłeś dwa zakupy u tego sprzedającego. Przywróciłam oba do Twojej zakładki. Wpłaty powinny być dwie. Jeśli je połączyłeś w jedną, nie zostanie ona poprawnie rozliczona. Najprawdopodobniej dlatego PayU się z Tobą skontaktowało.
Dzień dobry,
bardzo proszę o pomoc w przywróceniu ostatnich zakupów od listopada do zakładki moje zakupy.
@madie1234 Przywróciłam już do Twojej zakładki Kupione zamówienia, o które prosiłaś.
mogę prosić o przywrócenie zakupów z dnia 18 listopada 2021 r. ? dron i listwa
@SeverusNivis Jasne, przywróciłam już to zamówienie.
Witam potrzebuje przewrocic zakup dzisiejszy ktory ukrylem 24.11
@bednaro72 Przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@grzegorzbla9 Gotowe, zakupy przywrócone.
Jie wiem czy tamta prośba się wygrała ale ponawiam prośbę o przywrócenie zakupów z cannatop
@kiewa1992 przywrócone 🙂 Zobaczysz je ponownie tutaj.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o przywrocenie ukrytego zakupu.
@PIOTREK-KASIA oczywiście 🙂 Przywrócone, zobaczysz je ponownie tutaj.
🙂 serdecznie dziękuję
@Client:49603222 przywróciłam Twoje ukryte zakupy z listopada, zobaczysz je ponownie tutaj. Jeśli potrzebujesz starszego zamówienia poproszę o informację, którego konretnie.
Dziekuje serdecznie