Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
CHCIALBYM ODZYSKAC ZAKUPY ? JAK TO ZROBIC. POPROSZE O POMOC???
@Client:70089328 Napadli cię w drodze ze sklepu?
Na policję zgłoś !
@Client:70089328 Przywróciłam wszystkie ukryte zakupy na tym koncie.
Witam.
Chciałbym się dowiedzieć jak mogę przywrócić do widocznych jeden z ukrytych zakupów. Chodzi o zakup słuchawek. Z góry dziękuję za pomoc.
@Client:70318633 Cześć. Gotowe, przywróciłam Twoje zamówienie numer be7f8191-4f09-11ec-8177-3bc25aad5315 🙂
Usunąłem przedmiot z historii zakup etui na tablet jak mogę go przywrócić bo chciałem go oddać proszę o pomoc
@Basik_18 Cześć. Oczywiście. Przywróciłam Twój ukryty zakup. Znajdziesz go na swoim koncie w zakładce Kupione.
Witam , proszę o przywrócenie mojego zakupu 36 MSC ŻARNIK PALNIK XENON D2S FORD FOCUS MK1 1 I , który przez pomyłkę ukryłem i nie mam do niego wglądu pozdrawiam.
@Client:23837360 Cześć. Oczywiście - zakup został przywrócony. Znajdziesz go w zakładce Kupione 🙂
Dziękuje 😉
Dzień dobry, mam prośbę o przywrócenie ukrytego przeze mnie zakupu z listopada - kupiłam LEGO NINJAGO od sprzedawcy [edycja]
Bardzo proszę o pomoc
Pozdrawiam
Beata [edycja]
@beata10_2008 Cześć. Oczywiście 🙂 Odkryłam Twój zakup, znajdziesz go na swoim koncie.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Kupiłem przedmiot i przejmuje anulować zakup. Niestety ukryłem go przypadkowo i nie mogę tego zrobić. Bardzo proszę o pomoc . Mam czas do 13 😞
@JaroslawJ6 Gotowe, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki Kupione.
Cześć ja też chcę przywrócić ostatnie 5 zakupów ale nie wiem jak, gdzie, kogo mam prosić...
@kasia_anna25 Można napisać tutaj 🙂 Przywróciłam już Twoje, ostatnie zamówienia, więc są ponowne widoczne w zakładce Kupione.
Dziekuje bardzo 🙂
skasowałem zakup używanej drukarki HP jak to przywrócić
@Client:34706162 Tak, tak, już moderatorki biegną z nową drukarką.. 😂