Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Wow, reakcja szbysza od obecnego wzrostu inflacji! 😛
Dzięki serdeczne! Dobrego dnia!
Przywrócenie ukrytego zakupu.
@goldenb4 gotowe 👍
Witam.
Byłaby możliwość przywrócenia zakupu z ukrytych dnia zakupu 3.12.2021 Pakiet książek obyczajowych Klaudia Bianek 105.03 zł
Tak, ale należy poprosić: @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@bogda0007 oczywiście 🙂 Przywrócone, zobaczysz je ponownie tutaj.
@LEW433 dziękuję za przywołanie 😊
Dobry wieczór, czy mógłbym również poprosić o przywrócenie pełnej listy moich zakupów? wychodzi na to, że będę miał problem z jednym z zamówień...
Witam czy mogę prosić o przywrócenie zalicytowanego i ukrytego przedmiotu dnia 03.12.2021. poinformowałem już sprzedawcę o odwołaniu mojej oferty ale nie mogę wypełnić formularza ponieważ zakup jest ukryty . Nr 11504782485
@goldenb4 na koncie, z którego piszesz nie widzę takiego zamówienia. Jeśli nie wygrałeś licytacji to zamówienie nie będzie widoczne w Moje zakupy.
Trwające licytacje sprawdzisz tutaj.
Dobry wieczór, czy mógłbym również poprosić o przywrócenie pełnej listy moich zakupów? wychodzi na to, że będę miał problem z jednym z zamówień...
dziękuję :))
Dzień dobry,
proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dn. 2.12. Dziękuję!
Proszę o przywrócenie zakupów z 2 ostatnich tygodni
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Buldozer1978 gotowe, zobaczysz je ponownie tutaj.
Jak przywrócić ukryte zakupy?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
W dniu 21 listopada kupilem szara bluze ADIDAS rozm. L za 134 zl. Bluza byla za duza i zwrocilem zakup. Zwrot dotarl do nadawcy i byl w trakcie weryfikacji. Do dzisiaj (6.12) nie dostalem zwrotnych pieniedzy, a niechcacy ukrylem ten zakup i teraz nie moge sie skontaktowac z ta osoba a tym bardziej otworzyc dyskusji ze sprzedajacym. Prosze o przywrocenie tego zakupu do mojej zakladki KUPIONE. Dziekuje
@kobianowsky przywrócone 🙂 Sprawdziłam i sprzedająca dziś zleciła zwrot wpłaty dla Ciebie. Jest w trakcie księgowania. Powinien się zaksięgować na Twoim koncie w ciągu kilku dni.