Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam,
mam wrażenie, że przez przypadek usunąłem zakup produktu z dnia 05.11.2021, z mojego konta. Mógłbym prosić o sprawdzenie i przywrócenie tego zakupu?
z konta bankowego jedynie wiem, że transakcja za zakup produkty była w kwocie 273,40 zł, oraz numer transakcji to: 2363548725
Pozdrawiam
@tefra Na koncie, z którego piszesz, nie ma zakupu z tą datą. Podany numer transakcji niestety również nie pozwala na ustalenie o jaki zakup chodzi. Może korzystałeś z innego konta?
Bardzo możliwe, że użyłem innego konta, ale jeśli sam numer transakcji nie pozwala na ustalenie o jaki zakup chodzi, z kim mógłbym się skontaktować aby to ustalić? Bezpośrednio z PayU?
Witam
Czy mogę prosić o cofnięcie ukrytego zakupu.
Zakup od AUTO-WALDI1 (taśma, żarówka, podświetlenie)
Prosze o przywrócenie moich ukrytych zakupów chodzi o PILOT SMART SAMSUNG BN59-01300J (11510898321) Muszę jednak zrobić zwrot
@Raflik1_2007, @Abc-Cpu-Ssd - Wasze zakupy są już przywrócone.
@Client:67601621, może to zrobić jedynie pracownik Allegro. Chętnie pomogę - wskaż tylko, które zakupy chcesz przywrócić. 🙂
Chodzi mi o zakupy z dnia 02.12.2021
Chodzi mi o zakupy z dnia 02.12.2021 dotyczące kremu tołpa hollistic
@Client:67601621, przywróciłam ten zakup. 🙂
Witam, czy moge prosić o odkrycie moich zakupów z 3 ostatnich tygodni? Pozdrawiam
@LEW25, jasne - gotowe.
@matla1992, przywróciłam zakupy ze wskazanego okresu. 🙂
Witam. Proszę uprzejmie o przywrócenie moich ostatnich, ukrytych zakupów.
@Martyna199602, gotowe. 🙂
@gutek-998, gotowe. 🙂