Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Natomiast w panelu allegro pay jest napisane że mam to spłacić i dlatego jest to troszkę mylące. Bardzo dziękuję za pomoc 🙂
@Client:38411440 to dlatego, że sprzedający nie zwrócił wpłaty, ma na to 14 dni.
Sprawdziłam i nie ma włączonych automatycznych zwrotów w takim przypadku, dlatego mogę poradzić napisanie do niego z prośbą o zwrot wpłaty za anulowane zamówienie nr. dd0d6904-59e1-11ec-b30d-d39f8e04df76.
Teraz jest większy ruch i mogłoby to umknać przy podwójnej wpłacie.
Gdyby sprzedający nie zwrócił wpłaty do Allegro Pay, a zbliży się termin spłaty to żeby nie były naliczone odsetki wy musielibyście zapłacić za ten zakup i później (po zwrocie od sprzedającego) powstałaby nadpłata, którą wypłacimy na konto.
Przepraszam jeśli to komplikuję, ale tak wygląda ten proces, chcę, żebyś miał wszystkie informacje, ale pewnie sprzedający zwróci wpłatę, ona zwiększy Twój limit Allegro Pay i wszystko będzie okej 🙂 W razie pytań, chętnie pomogę!
Już wszystko jasne 🙂 dziękuję za informację !
Proszę o przywrócenie 3 ukrytych zakopow
@Client:37824160 przywóciłam trzy ostatnie zakupy, zobaczysz je ponownie tutaj 🙂
Witam jakimś cudem usunąłem zakup który anulowałem i nie wiem co teraz z rozliczeniem płatność,mogę prosić o przywrócenie wszystkich ? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:49217644 Na tym koncie nie ma żadnych zakupów. Odkryłam wszystkie zakupy na Twoim drugim koncie (założonym na mejla w domenie wp.pl).
Dziękuje za szybką pomoc ! 🙂
Jakiś czas temu zmieniałem adres e-mail podany w koncie (gmail) ale nadal widnieje ten przez wp.pl @ko_alka
Dzień dobry
Proszę przywrócić wszystkie moje ukryte zakupy (ukryłem je przez przypadek). Z góry dziękuję.
@Client:102007859 Bardzo proszę, zakupy przywrócone.
Zakup to "LED Lustro Kosmetyczne"
Kupione 14 lub 15.12.2021r. Proszę o przywrócenie. Dziękuję.
Dzień dobry, 13.12 dokonałem nie trafionego zakupu na święta a były to ''Szklanki do Whisky karafka do whisky barek globus" niestety ukryłem ten zakup, a teraz chcialbym go zwrocic lecz nie mam takiej mozliwosci, czy moglbym prosic o przywrocenie tego zakupu do zakladki moje zakupy? Pozdrawiam
Witam przez pomylke ukryłam zakup wycieraczek Bosch. Dałoby radę przywrócić ten zakup abym znów mogła je kupić?
@Kasia231183 ten zakup nie jest ukryty. Zobaczysz go tutaj.
Dzień dobry,
ukryłem swoje zakupy żeby nie były widoczne, a teraz ich nigdzie nie mogę znaleźć. Jak mogę rozwiązać mój problem?
@michroz1 Przywróciłam już do Twojej zakładki Kupione zakup z 10.12.
Dziś przez przypadek ukryłam najnowszy zakup, którego nie chciałam. Czy mogę prosić o ich przywrócenie?
@Client:73252824 Jasne, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki Kupione.