Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Hej, ukryłem świąteczne zakupy a niestety muszę zrobić zwrot, czy jest jakiś sposób na przywrócenie ukrytych zakupów?
Poproś o pomoc moderatora lub poproś o pomoc allegro poprzez czat lub zamów rozmowę telefoniczną to ci przywrócą ukryte zakupy.
@Pawelkofcio, przywróciłam Twoje ukryte zakupy.
Dzień dobry,
Przez przypadek chyba usunęłam jednen z zakupów.Proszę o przywrócenie, ponieważ chciałabym wymienić na inny rozmiar a w tej chwili nie mogę w ogóle tego zakupu znaleźć.
Pozdrawiam i z góry dziękuję @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@martynadobkowska, przywróciłam Twój ukryty zakup.
Czy mógłbym prosić o przywrócenie moich wszystkich ukrytych zakupów?
@Kolorowyyy04, jasne - gotowe. 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Można prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych zamówień na koncie, z góry dziękuję.
@michal113z, gotowe. 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z grudnia @ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@minac2204, gotowe.
Ukryłam zakup bo myślałam ze mi to anuluje zamówienie czy można to przywrócić
@Client:102720198, przywróciłam Twój ukryty zakup.
@krolik890606, przywróciłam Twoje ukryte zakupy.
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Chciałabym przywrócić ostatni zakup zegarka z ukrytych. Proszę o pomoc
@agata4321, przywróciłam ten zakup.
Bardzo proszę o przywrócenie listy zakupów znalazły się w ukrytych. Szczególnie zależy mi na tej transakcji. Zamówiłam już kopię danych ale nie ma tu rozliczeń a to o nie właśnie chodzi, poszła podwójna płatność i potrzebuję się do tego dostać. Bardzo proszę o udostępnienie tych danych. @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
10808677847 | ZIEMIA UNIWERSALNA 70l PODŁOŻE DO KWIATÓW WARZYW | 2021-09-17 11:42:16 | 5 | 19.99 | WielPlast |
@Client:82320912, przywróciłam ukryte przez Ciebie zakupy. 🙂