Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@LilCaisa jasne, nie ma problemu 🙂 Zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Proszę o przywrócenie zakupu numer 10950313377
@uniqueparts_pl gotowe, zobaczysz swoje zakupy ponownie w tej zakładce.
Mogę prosić o przywrócenie karty zakupu 11331345320
proszą o uwidocznienie ukrytych zakupów w tym miesiącu
@maraszkiewicz67 Cześć. 🙂 Wszystkie zakupy z grudnia na Twoim koncie zostały przywrócone
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów w miesiącu luty tego roku.
@maraszkiewicz67 bardzo proszę, przywróciłam Twoje zamówienia z lutego do zakładki.
Witam , proszę o przywrócenie aukcji mgiełki Victoria secret i bielizna Victoria secret . Pozdrawiam Sandra031
@Sandra031 proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Proszę jeszcze raz przywrócić moje ukryte zakupy. Dziękuję i przepraszam za klopot
@js435 żaden problem! Napisz tylko proszę czy chodzi o wszystkie ukryte zakupy czy z jakiegoś konkretnego okresu?
Prosze odkryć wszystkie ukryte zakupy
Czy można jakoś wyciszyć wątek? Non stop mi wpadają powiadomienia o odkryty zakup bo kiedyś coś w jednym wątku napisałem i ciągle scalacie podobny temat i non stop tabuny powiadomień mam @la_nika
@az1rael tak, możesz zarządzać powiadomieniami z Gadane w tej zakładce. Ale najłatwiej będzie jak przy pierwszym poście klikniesz trzy kropki po prawej stronie i klikniesz "wycisz".
Wszystkie aukcje ukryte
@js435 dziękuję za informację! Wszystkie zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
Witam
Dziwna sytuacja. Kupiłem produkty, kapnąłem się, że nie właściwe więc zwróciłem szybko i usunąłem z listy.
Co się okazało, pomimo zwrotu, dzisiaj towar do mnie doszedł. Nie mam tej aukcji więc czy można było by ją przywrócić ?
@OMENATOR O jaki zakup dokładnie chodzi? Podaj mi proszę o jaki to przedmiot lub napisz orientacyjną datę zamówienia.
Czy mogę prosić o przywrócenie zakupów
WYGODNA LETNIA BLUZECZKA LOVE HEART! WZ.2 2024-07-23 18:32:33
ELEGANCKA WYGODNA LEKKA BLUZKA NEOMI! WZ.3 M 2024-07-23 18:32:33
Peugeot Citroen Ford Volvo 2.0 HDI tdci TŁOK KORBOWÓD RHR 136KM 085190+ 2024-07-25 15:31:14