Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Tak
Dobry wieczór, przez kilka dni trudziłam się z licytacją kilku przedmiotów na różnych aukcjach. Teraz próbowałam je opłacić lecz przez przypadek nacisnęłam możliwość „ukryj”. Nie mogę nigdzie znaleźć tych rzeczy. Jest możliwość przywrócenia mi ich. Bardzo ki na tym zależy
@Client:59620603 widzę, że Twoje zakupy zostały już przywrócone i wszystkie zobaczysz w tej zakładce 🙂
Witam. Można również prosić o przywrócenie ukrytych zakupów?
Witam
Czy można prosić o przywrócenie zakupów z dnia 16 czerwca 2021r. ( dwie siekiery i nóż ) z góry dziękuję ,)
Pozdrawiam
@molochhorridus, oczywiście, gotowe. 🙂
Dziękuję bardzo ,) ;*
Pozdrawiam
Czy ja także mogę poprosić o przywrócenie ukrytych zakupów?😊
@JonathanBlack jasne, gotowe. Zobaczysz te zakupy ponownie tutaj 🙂
witam czy moge powrocic ukryty zakup nr 10224680905 KATALIZATOR TLUMIK RENAULT LAGUNA 2 II 1.6 1.8 BEN
Witam, również prosiłbym o przywrócenie ukrytych zakupów z września i października 2021
@Client:80804722 Cześć. Jasne, wszystkie zakupy z października i września zostały przywrócone. 🙂
Dzień dobry,
Czy również mogę prosić o przywrócenie moich ukrytych zakupów z tego miesiąca?
Z góry dziękuję 😀
Również poproszę o przywrócenie moich aukcji. Z gody dziękuje.
@Sareniuszka gotowe, zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Dzień dobry, czy mogę prosić o przywrócenie zakupu laptopa ? @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@sklepiksenpaia oczywiście 🙂 Przywrócony, zobaczysz go ponownie tutaj.
Dziękuję 🙂