Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@_HolaOla_ @mr_oma @la_nika następny. Może coś z tym zrobić.😁
@milka1234567890 Ja dodam jeszcze Macka - pewnie nie zauważył pół tony poprzednich wiadomości.. ( @msniezek )
@pinsplash maciek to wraca jak go wzywa inny użytkownik.
@kasieek2000, oczywiście - gotowe. 🙂
zrobiłem dziś zakupy w aplikacji i chciałem zapłacić przelewem ale niechcący usunąłem z listy zakupione przedmioty i nigdzie ich teraz nie ma, na maila przyszły powiadomienia o kupionych przedmiotach. jak teraz przywrócić? jak zapłacić nigdzie nie ma śladu?
@Robertsat Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki Kupione, więc możesz dokończyć lub ponowić płatność.
super dziękuje
Dzień dobry potrzebuje pomocy niechcący ukryłem przedmiot zamiast anulować zakup 😄 co mam zrobić żeby znowu przedmiot był widoczny w mojej liście
Zakup przywróci Ci tutaj @la_nika lub @mr_oma , albo możesz o to poprosić na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc Czat czynny od ósmej.
@Skorupvvski, Twój zakup z 8.03.2021 r. jest ponownie widoczny. 🙂
@mr_oma witam czy moge rowniez prosic o przywrocenie zakupu 8.03.2020 6:43.
@luk861018, jasne, gotowe. 🙂
Przeniosłem zakupy do ukrytych. Chcę je zwrócić. Teraz nie potrafię przywrócić ukrytych zakupów na listę.
🤣😂powinni wyłączyć tę możliwość albo dać wyraźną informacje zrozumiałą dla każde o tym że akcja jest nieodwracalna dla zwykłego użytkownika
@la_nika Monika to jest naprawdę do naprawienia od zaraz. Ja wiem że wyskakuje duży banner z info o niemożliwości cofnięcia operacji, ale zgadzam się z tym co twierdzi tutaj jeden z użytkowników : Kupujący nie potrafią czytać, a jak czytają to bez zrozumienia. Inna sprawa że automatycznie jak ktoś widzi opcję "Ukryj" to mu się nasuwa opcja "Odkryj" ( której nie ma ). Zmieńcie na "Usuń definitywnie".
@pinsplash wygląda na to, że nie da się tego zmienić 😏 wypowiedź moderacji, uznaję jako oficjalne stanowisko Allegro.
P.S. Temat niepotrzebnie został przeniesiony na PG, ponieważ dotyczy wielu użytkowników i powinien być poddany publicznej dyskusji.
@pinsplash też widzimy, że to powoduje trudności. Zespół, który zajmuje się tą zakładką został już poinformowany ile otrzymujemy zgłoszeń i próśb o przywrócenie zakupów. Łączymy to wszystko w jeden wątek i będzie to mocny argument, by wprowadzić tą zmianę.
@Client:70848999 nie ma problemu, daj tylko proszę znać, które zamówienia przywrócić, bo masz kilka ukrytych, możesz podać np. datę zakupu.