Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Przez przypadek kliknałem zakąłdke przemdiotu "ukryj zakup" jest mozliwośc powrotu ?
Tak, zrobi to tutaj @la_nika lub @mr_oma albo możesz napisać na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
@Client:42681673, Twój zakup z 14.02.2021 r. jest już przywrócony. 🙂
@mr_oma może to się nie powinno nazywać ukryj tylko "usuń na zawsze" bo widzę że wielu ukrywa a potem nie ma jak tego odkryć 🙂 lub zróbcie zakładkę ukryte !
@kostas11 No przecież w dotychczasowej wersji kupionych nazywa się "usuń", a i tak usuwali i przybiegali na forum, żeby im przywrócić😁
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@KnowhereCzasami się usuwa, bo przeszkadza, a tu reklamacja i nie ma zakupu.
@kostas11, dzięki za Twoją sugestię, przekażę ją w odpowiednie miejsce. 🙂
Z konta korzystamy razem bo jesteśmy małżeństwem, nagle przyszedł czas by kupić prezent i zakup trzeba ukryć lecz szkoda że nie ma magicznego przycisku za podaniem pinu/kodu/hasła sposobu przywrócenia lub podglądnięcia transakcji (domyślnie niewidoczna do czasu podania unikalnego hasła/kodu/pinu transakcji) ... ach te marzenia ... tylko programiści i tak mają ręce pełne roboty z innymi przyziemnymi problemami a tu takie zachciewajki ...
@mr_oma bardzo proszę o odkrycie zakupu 10693168313
z góry dziękuję
@si4mano Ten zakup jest widoczny w Twojej zakładce Kupione.
Witam. Czy mogę prosić o przywrócenie usuniętego zakupu z dnia 30.12.2021? Z góry dziękuję i pozdrawiam.
@CzarnaWdowa0706 przepraszam za opóźnienie w odpowiedzi. Widzę, że zakup został już przywrócony i jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Nic się nie dzieje. I tak błyskawicznie załatwiono moją prośbę 😊
cofniecie ukrycia aukcji kupionego przedmiotu
@spieva1982 przywróciłem Twoje zakupy.
witam, ukrylem niedawno moje zakupione buty przez przypadek, dałoby się może to cofnąć, aby spowrotem były w zakladce "moje zakupy"?
@Client:52824971 już przywrócone 🙂 Zobaczysz je ponownie tutaj.
Pisz na czacie Allegro, odkryją Ci; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc