Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Adrian1OO gotowe, zobaczysz ten zakup ponownie w tej zakładce.
Witam jak mogę przywrócić zakupy w zakładce moje zakupy,w kwietniu zakupione
@bartoszek1706 przywróciłam Twój kwietniowy zakup, zobaczysz go ponownie tutaj.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam. Proszę i przywrócenie ukrytego zakupu z dnia dzisiejszego (19.04.2022r ).
Przedmiot zakupiony od JubiLech pl
@tuptolandia proszę bardzo 🙂 Zobaczysz ten zakup ponownie tutaj.
Proszę o przywrócenie zakupu opon na moim koncie. Oferta nr 11798625182 dzieki
@trolek11, gotowe. 🙂
Chciałabym poprosico przywrócenie na listę ukrytego zakupy z dzisiaj tj.20.04.22....Pozdrawiam całą waszą ekipę 🙂
@wwronska Zakup jest już ponownie widoczny w Twojej zakładce Moje zakupy. Cała nasza ekipa bardzo dziękuje za pozdrowienia i życzy dobrego dnia 😉
Prosiłabym o przywrócenie na listę zakupów ukrytych dzisiaj zakupów. Z góry Dziekuje
@sheanaa, gotowe.
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam, potrzebuje odzyskać zarchiwizowane zakupy(od września 2021r), mogę prosić o pomoc? Z góry dziękuję
@MariuszW1985, przywróciłam zakupy z tego okresu.
@z-alicja Gotowe, przywróciłam ten zakup, więc jest już ponownie widoczny w Twojej zakładce Moje zakupy.
@pinsplash Dziękuję 😉
Dzień dobry. Czy mogę prosić o przywrócenie aukcji bluzy Guess za 299? Będę niezwykle zobowiązana! Mój nick kasia_093
@kasia_093 zobaczysz ten zakup ponownie w tej zakładce 🙂
witam, chciałbym by mój ukryty zakup był ponownie widoczny
@mikemodano1 Gotowe, zakup jest już przywrócony do Twojej zakładki Moje zakupy.