Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:104958953 Przywróciłam ukryte zakupy do Twojej zakładki.
Witam przez przypadek użyłam funkcji ukryj w zakładce moje zakupy, poproszę o przywrócenie ich. Z góry dziękuję.
@Client:36974075 Cześć 🙂 Przywróciłam ostatni ukryty zakup na Twoim koncie
Dziękuję, jeśli mogę poprosić o przywrócenie transakcji usuniętych w maju.
@Client:36974075 Oczywiście, wszystkie zakupy z maja zostały przywrócone 🙂
Witam,
czy mógłbym również prosić o przywrócenie ukrytych zakupów? Pół roku temu ukryłem jeden, ale potrzebuje teraz odnaleźć sprzedawcę, aby zapytać o reklamacje towaru
@ellthar oczywiście, nie ma problemu 🙂 Czy możesz tylko napisać o jaki zakup chodzi? Może być data zakupu, nazwa przedmiotu lub numer oferty.
chodzi o szczoteczkę soniczną firmy shona i ze zakup był jakies pół roku temu. NIestety nic wieciej nie pamietam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@vancichy gotowe 🙂 zobaczysz wszystkie zakupy ponownie w tej zakładce.
Witam
Czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych w zeszłym tygodniu przeze mnie zakupów? Ukryłem je ponieważ były prezentami - niestety muszę zwrócić a bez ich widoczności nie będzie to możliwe.
Z góry bardzo dziękuję!
@coolleszek Cześć 🙂 Oczywiście, zakupy zostały już przywrócone. Znajdziesz je na swoim koncie 🙂 Miłego weekendu!
@dam04 Cześć 🙂 Zakupy przywrócone
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o przywrócenie ostatnich ukrytych zakupów
@szymon1490 Cześć 🙂 Przywróciłam dla Ciebie ostatnie ukryte zakupy
Dziękuję 😉