Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@marcinoz82 proszę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Cześć
Poprosiłbym również o przywrócenie zakupów ukrytych
Dziś ukryłam moje zakup[y i chciałabym je odzyskać. Co w takiej sytuacji miałabym zrobić.
@Client:96990221 Chętnie pomogę i przywrócę Twoje zakupy do zakładki Kupione, ale na Twoim koncie nie ma żadnego zamówienia z dziś.
Chodzi o stare zamówienia.
@Client:96990221 Przywróciłam już wszystkie Twoje zamówienia do zakładki Kupione.
Już zakupy wróciły. Mam jeszcze pytanie co oznacza to sformułowanie "powyższa kwota to łączna wpłata dla kilku sprzedających".
Witam
Przez przypadek ukryłam aukcję z zakupionym przedmiotem z dnia 08.04.2021 r. z listy w zakładce moje zakupy. Roztargnienie. Jak ją przywrócić na listę w moich zakupach?
Sama nie przywrócisz, nie ma takiej opcji. Zrobi to tutaj osoba z moderacji lub możesz o to poprosić na czacie Allegro tu; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc
@art_zoo Na Twoim koncie nie ma w tej chwili ukrytych w ostatnim czasie zakupów.
Można prosić o przywrócenie wszystkich ukrytych zamówień na koncie, z góry dziękuję
@Krolik111 Jasne, przywróciłam Twoje zakupy do zakładki Kupione.
Witam czy mógłbym prosić o przywrócenie mojego ostatniego ukrytego zakupu ? Dziękuję serdecznie
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów
motorsport1-
@MOTORSPORT- Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
witam może pani przywrocic z moich zakupów ukrytą perkusje?
pozdrawiam
@Client:46526729 przywrócona 👍 Zobaczysz ją ponownie tutaj.
Można prosić o przywrócenie ukrytego zakupu na moim koncie?
@Client:70654340 pewnie, gotowe. Zakup jest już ponownie dostępny w Twojej zakładce.
Proszę o przywrócenie zakupu który był odebrany 27.08.2021 z paczkomatu tj. prasy do owoców, a który został ukryty. Prawdopodobnie dzisiaj jest ostatni dzień na zgłoszenie zwrotu.