Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Rysiulus Przywróciłam jedno zamówienie siekiery, ale nie jest to marka Fiskars.
Proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych 🙂
Dziękuję ale nie o tą chodzi. Chodzi właśnie o siekierę fiskars x27 kupiona rok albo 2 lata temu. Musze oddać na gwarancję i muszę podać datę zakupu a niestety paragonu nie mam
Proszę o przywrócenieostatniego ukrytego zakupu "zabawka farma"
@Eweelinka91 Bardzo proszę, gotowe. Zakup przywrócony 🙂
Dzień dobry, też poproszę o przywrócenie ostatniego zakupu.
@utek99 Przywrócony 🙂
Witam , proszę o przywrócenie ukrytych zakupów ...
Witam,
mam sprawę do "Natalia Moderatorka" (ona jest tu najaktywniejsza w temacie). Otóż w sobotę kupiłem klucz Steam do gry AGE OF WONDERS PLANETFALL PREMIUM EDITION (aukcja nr 10702058354). Ściągnąłem, zadziałało, wystawiłem 5 gwiazdek, aukcję "ukryłem" (żeby mi się nie plątała w zakupionych i ocenionych), a dziś sprzedawca napisał mi maila, bym ...wystawił mu ocenę. I tu zgłupiałem - wystawiłem ocenę czy nie? Proszę o "odkrycie" aukcji lub sprawdzenie, czy oceniłem sprzedawcę.
Witam. Proszę moderatora/moderatorkę o przywrócenie ukrytego zakupu medycznych podkolanówek (zakupione jakieś 10 dni temu)
@kuniokun, @gobasek, @bogumilka62 przywróciłam Wasze ukryte zakupy. 🙂
Czy mogę prosić o przywrócenie moich ukrytych zakupów?
@Janusz_017 Oczywiście 🙂 Przywróciłam dla Ciebie wszystkie zakupy z listopada. Jeśli potrzebujesz przywrócić inne zakupy, to daj znać 🙂
Proszę o przywrócenie mojego ostatnio usuniętego zakupu.
@robcio72 Bardzo proszę, gotowe 🙂
Ukryłam niechcący ostatni zakup jak mogę go przywrócić?
@be_cik Przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki, więc sprawdź ją proszę ponownie.
Dzień Dobry,
Mogę prosić o przywrócenie ostatniego zakupu ?
@Mirek9841 Przywróciłam zakup do Twojej zakładki.
Bardzo dziękuję