Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam! Czy mogłabym prosić również o przywrócenie ostatnio ukrytych zakupów.
@basiacw40 przywróciłam ostatnie zakupy do zakładki, daj proszę znać, gdybyś potrzebowałą też wcześniejszych 🙂
UKRYŁEM ZAKUP I NIE WIEM GDZIE GO ZNALEZC
UKRYŁEM ZAKUP I NIE WIEM GDZIE GO ZNALEZC
@varicolor Przywróciłam do Twojej zakładki wszystkie zakupy z grudnia. Mam nadzieję, że jest wśród nich ten, którego szukałeś.
Witam ukryłem zakup i nie mogę do niego wrócić. W jaki sposób mogę to zrobić? zakup z dnia 17 grudnia 2022r. od cd-dvd-vinyl
pozdrawiam
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Błagam, niech ktoś mi przywróci ukryte zakupy z grudnia. Nietrafione prezenty - muszę zwrócić jeden sweterek 😔
@basiacw40 proszę bardzo 🙂 Wszystkie zakupy z grudnia są ponownie widoczne w zakładce 🙂
Ale niestety nie ma 1 zakupu - sweterek Odessa. A właśnie ten produkt chciałabym zwrócić.... Dlaczego pojawiło się wszystko, tylko nie to?
@basiacw40 ten sweterek również jest widoczny. Sprawdź to proszę ponownie, to zamówienie z 15.12.2022 roku 🙂
Usunąłem swoje zakupy a teraz potrzebuje je zobaczyć czy jest możliwość jakoś je przywrócić
@tomasz120990 Przywróciłam do Twojej zakładki zakupy ukryte od początku roku.
W grudniu ukryłem zakupy i muszę zareklamować jeden z nich. Chodzi o czapkę F4.
@gryzlichomik Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Witam jest możliwość przywrócenia listy moich ukrytych zakupów pozdrawiam
@osa766 Przywróciłam ukryte zakupy do Twojej zakładki.
Witam.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 25.12.2022.