Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@nepalczyk Bardzo proszę, zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce Moje zakupy.
@kolekcjoner608 Jasne, że pomożemy. Dzięki 🙂
Witam proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych i anulowanych zakupów
@Robertooo12 Przywróciłam już do Twojej zakładki wszystkie, ukryte zamówienia.
@lopes_g Bardzo proszę, zakup jest już ponownie dostępny w Twojej zakładce.
Hej , jak przywrócić ukrycie zakupu?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@Client:102504769 przywróciłam Twoje ostatnie zakupy, jeśli chodzi o inne, to napisz proszę nazwę przedmiotu lub datę zakupu 🙂
Zależy mi na 13 grudnia . Pistolet do masazu , muszę go zwrócić. Była bym wdzięczna za przywrócenie go
@Client:102504769 ok, zakupy z 13.12.2022 są już widoczne w Zakładce 🙂
Dziękuję:)
Bardzo proszę o przywrócenie wszystkich zakupów w miesiącu grudniu 2022 roku, zostaliśmy oszukani chcemy złożyć reklamację i oddać produkt Dziękuję bardzo za pomoc Monika Dragan
@monikadragan Na Twojej liście zakupów jest tylko jedno, ukryte zamówienie, ale przywróciłam je ponownie do Twojej zakładki Moje zakupy.
Prośba o przywrócenie zakupu pamieci RAM do komputera którą zakupiłem w połowie grudnia 2022r. Dziękuje.
@pazo24 Bardzo proszę, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Jak w temacie. Jeśli można poprosić 🙂
@Usagi_moon Pewnie, że można 🙂 Przywróciłam już zakup z grudnia. Czy ten z listopada też?
Dzień dobry,
Miałbym uprzejmą prośbę o przywrocenie ukrytego zakupu z 23 grudnia 2022, 12:34
identyfikator:
2f0fa807-82b5-11ed-835f-cf4981b56d64
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Z góry dziękuję i pozdrawiam serdecznie,
Maksymilian Wilkowicki
@espilo Bardzo proszę, przywróciłam to zamówienie do Twojej zakładki.
Witam omyłkowo usunolem z kupionych aukcje z dnia 22.12.2022 proszę o jej odblokowanie
@anna-groblewska Przywróciłam już ukryte zamówienia z tego dnia do Twojej zakładki Moje zakupy.