Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzien dobry. Prosze o przywrocenie zakupu bransoletki olivier sanders
Chce zwrocic zakup
@Client:92891990 proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, mógłbym również prosić o przywrócenie ukrytych zakupów, ponieważ przypadkowo kliknąłem ukryj ostatnie 25 :((
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 3.01.2023.
Dziękuję i pozdrawiam
@doris_butik proszę bardzo 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w Twojej zakładce.
Bardzo proszę o przywrócenie na moim koncie ukrytych zakupów, ponieważ teraz nie mam możliwości zwrotu zakupu.
@malwina2712 Bardzo proszę 🙂 Gotowe
Witam bardzo proszę o przywrócenie ukrytych zakupów 🙂
@Client:71929375 Cześć. 🙂 Wszystkie zakupy od 1 grudnia na Twoim koncie zostały przywrócone. 🙂
Witam bardzo proszę o przywrócenie moich zakupów z ostatnich 4 miesięcy gdyż nie mogę znaleźć zamówionych dresów 🙂
Pozdrawiam i dziękuję
@Client:71929375 Cześć! Bardzo proszę, gotowe 🙂
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Przez przypadek ukryłem zakup który chciałem anulować
@Client:106327402 Przywróciłam już ukryte zamówienie do Twojej zakładki, ale jeśli sprzedający wysłał ten przedmiot nie będziesz miał już opcji anulowania tego zamówienia. Możesz natomiast zgłosić jego zwrot w zakładce Moje zakupy.
Przywrócenie zakupu
@AT-15 O jaki zakup dokładnie chodzi?
Z dnia 26 grudnia 2022
@AT-15 Na Twoim koncie jest ukryty zakup, ale z 27.12 i już go przywróciłam.
@AT-15 W czym mogę pomóc? Jeśli potrzebujesz przywrócić ukryte zakupy, to daj znać, z jakiego okresu mam to zrobić.
Nie pamiętam msc ale tego roku. Zakupy w dwóch sklepach papieru toaletowego. Dziękuję 🙂