Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Dzemislaw Bardzo proszę, zakup przywrócony.
Proszę pomoc w przywróceniu ukrytych zakupów
@agakutno Przywróciłam ukryte zamówienia do Twojej zakładki.
Chciałbym przywrócić ukryty zakup z miesiąca Stycznia br. Tak gdzieś około 25 Stycznia
Tylko one mają ten szczególny dar odnajdywania ,więc wołajmy @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie!😊
@34G Chętnie pomogę, ale ten zakup musi pochodzić z innego konta niż to, z którego tutaj piszesz, ponieważ tutaj ostatnie zamówienie było złożone w lipcu 2020 roku.
Witam.
Czy jest możliwość przywrócenia zakupów na koncie do początku 2020 roku?
Pozdrawiam serdecznie nge
Przed przypadek dodałam swój zakup do ukrytych jak cofnąć ?
Sam nic nie zdziałasz ,potrzeba pomocnych dłoni naszych moderatorek @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie 😃
A jak się do nich zgłosić ?
trzeba kliknąć oznacz moderatorów
@Client:73789022 wszystkie zakupy na koncie, z którego piszesz są już widoczne w zakładce 🙂
Niestety nadal nie ma koca który zamawiałam
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów Z ostatniego tygodnia
@_CZERW0_ Gotowe, przywróciłam Twoje zamówienia do zakładki.
jak przywrócić ukryte zakupy ????
Tylko moderacja może to zrobić @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ lub pracownik allegro
@zygi1063 Czy chodzi o wszystkie ukryte zamówienia, czy jakieś konkretne?
Witam. Też proszę o przywrócenie zakupu telefonu iPhone z Październik 2022. Pozdrawiam
Zakup tunik, dwóch sztuk przez przypadek ukrylam, można prosić o odkrycie, żeby było widoczne w zakupach