Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@luckyman0 Hej 🙂 Oczywiście, wszystkie zakupy na tym koncie zostały przywrócone 🙂
Chciałbym uzyskać dostęp do swoich ostatnich ukrytych zakupów. Chodzi o torebkę
@Krystex775 Bardzo proszę, zakup przywrócony 🙂
Proszę o odblokowanie moich ukrytych zakupów , ponieważ muszę zrobić zwrot. Końcówka stycznia był
@allegro19902 Cześć. 🙂 Przywrócone
@SongoWielki Jasne 🙂 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Dzień dobry, proszę o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów. Pozdrawiam @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:108187385 Bardzo proszę, zakupy przywrócone.
Witam. Chciałbym przywrócić z ukrytych mój ostatni zakup
Musisz wywołać nasze moderatorki zawsze chętne do pomocy @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie.
@SimonC2 Bardzo proszę, zakup przywrócony.
Hej, mogłabyś przywrócić mój zakup z 2022r? Kupiłem muszle klozetowa ale nie pamietam dokładnego tytułu. Wiem, ze zamówiłem ze sklepu Allegro.
bede mega wdzięczny za pomoc 🙂
@ZAKUP_NA_5 Postaram się pomóc, ale czy mógłbyś podać mi orientacyjną datę zakupu?
Hej, mogłabyś przywrócić mój zakup z 2022r? Kupiłem muszle klozetowa ale nie pamietam dokładnego tytułu. Wiem, ze zamówiłem ze sklepu Allegro. bede mega wdzięczny za pomoc 🙂
Odpowiadając na datę, ciężko powiedzieć. Wiem, ze to było w 2022r i koszt ok 320-350zł
@ZAKUP_NA_5 Udało mi się odnaleźć to zamówienie i przywróciłam je już do Twojej zakładki, więc jest tam ponownie dostępne.
Dobry wieczór
Wiem że piszę drugi raz ale można byłoby przywrócić jeszcze ukryty zakup żeby był widoczny. Paczka była między 13-15 lutego kupiona i zawierała 2 pluszaki z chin...
@skarbonka8 Bardzo proszę, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie czerwony portfel kochmanski, raczej koniec 2022 r
@kinia02_08 bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup.