Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Jestescie najlepsze 😇
@Client:50972660 dziękuję w imieniu całego zespołu 🤗
Miłego dnia!
Jak przywrócić ukryte zakupy?
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:46588516 Przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zakupy z tego roku.
Dziękuję.
Witam
Przez przypadek ukryłem zakup "Smarownica pneumatyczna" z dnia 22.02.23r. czy istnieje możliwość przywrócenia tego zakupu do listy kupionych?
Z góry dziękuję
@mario5105 bardzo proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
bardzo dziękuję 🙂
Pomocy niechcący zarchiwizowalam listę swoich zakupów i bardzo zależy mi na odzyskaniu jej, co mogę?
Trzeba poprosić o pomoc nasze moderatorki @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_ pomożecie !
@Edytaspzoo Przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zakupy z ostatniego roku.
Witam chcialbym przywrócić ukryte zakupy
Napisz o jakie przedmioty chodzi, jakiś zakres dat zrobienia zakupów.
@Client:109156168 Są przywrócone 🙂
Witam, chciałbym przywrócić ukryte zakupy ze stycznia 2022. Dziękuję.
@Krystiano72 zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce. Trochę się zagalopowałam i przywróciłam więcej zakupów, przepraszam 😶 Możesz je ponownie ukryć w zakładce Moje zakupy.
Dziękuję bardzo za pomoc. 😀
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ chciałbym przywrocic zakupy od kwietnia 2022 roku jeśli to możliwe tylko podzespoły komputerowe w tym zwroty
@skate93tg wszystkie zakupy od kwietnia 2022 są widoczne w zakładce. Możesz ponownie ukryć te, które nie są Ci potrzebne 🙂
Poszukuje zakupu rtx 2060 którego dalej nie ma, można go przywrócić?