Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@skate93tg Oba zamówienia, jedno z 03.03.2023, a drugie z 01.11.2022, są widoczne u Ciebie w zakładce Moje zakupy.
Zniknęły moje ostatnie zakupy z okresu styczń-marzec 2023r Jak mogę odzyskać
@kryza45 przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zamówienia od 01.01.2023 r.
Przez pomyłkę ukryłam zakup, w jaki sposób go odzyskać ? Muszę zareklamować zakupiony towar.
@malcza1957 czy możesz podać mi orientacyjną datę tę zakupu?
To było łóżko, kupione w lipcu lub sierpniu
@malcza1957 bardzo proszę, przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
Dziękuję
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ bardzo proszę o pomoc w przywróceniu ukrytego zakupu, z dnia 05.03.2023r. Chciałam ukryć przed solenizantem zakup prezentu🙃, niestety paczka została uszkodzona, więc potrzebuję tych informacji.
@Gubi8 Jest już przywrócony 🙂
@nat_not Jestem dozgonnie wdzięczna 😊 W życiu nikt tak szybko nie załatwił dla mnie sprawy 😅 Pozdrawiam serdecznie
Zakup z dnia 06.03.23 @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:46888206 Cześć. 🙂 Przywrócone
Dziękuje 😁
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Czy mogę prosić o przywrócenie zakupu zabawki Baby Yoda? STAR WARS MADALORIAN INTERAKTYWNY BABY YODA F1115
@sowa1232 Cześć, tak 🙂 Bardzo proszę, gotowe
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Jak odzyskać ukryte zakupy?
@Piterr_2020 Cześć. 🙂 Przywróciłam dla Ciebie ostatnie ukryte zakupy. Jeśli masz na myśli jakieś inne, to daj znać 🙂
w jaki sposób mogę przywrócić ukryty zakup- chciałbym skorzystać ze zwrotu towaru
@zuroslaw Przywróciłam Twój ostatni ukryty zakup. 🙂