Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę bardzo serdecznie o spełnienie prośby - niedługo kończy mi się 14-dniowy okres na zwrot towaru, a bez odkrycia zakupu nie mogę go zwrócić.
@Client:46707865 Cześć. 🙂 Oczywiście, nie ma sprawy. Nie sprecyzowałeś, o jaki dokładnie zakup chodzi, zatem przywróciłam wszystkie na Twoim koncie.
dzien dobry, niechcacy usunelam z listy zakupow ostatnio nabyte etui, czy jest mozliwosc o przywrócenie usuniętego zakupu zeby mozna bylo go zwrocic ? moj nik tatiduszek
@tatiduszek Cześć. 🙂 Zakup jest widoczny na Twoim koncie. 🙂
Prosiłbym żeby przywrócić mój ukryty zakup
@Client:109558140 przywróciłam ostatni zakup do Twojej zakładki.
@adziadu Przywróciłam na Twoim koncie ostatnie ukryte zakupy. 🙂
Jak znaleźć ukryty zakup?
@koralesxk5 mogę przywrócić Twoje zakupy do zakładki, czy możesz podać datę zakupu. Czy chodzi o ostatni zakup (z 27.02.3023)?
Witam czy mógłbym prosic o cofnięcie ukrytego zakupu z dnia 15.03.2023 czyli z dzisiaj. Z gory dziękuję
@pawelmpl5 bardzo proszę 🙂 Przywróciłam Twój zakup.
@ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z dn. 14.03.
Witam, proszę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów na moim koncie.
@michaleden proszę bardzo! Zakupy są widoczne w tej zakładce.
Jak Przywrócić ukryte produkty w zakładce moje zakupy?
Trzeba wywołać i poprosić o to nasze moderatorki @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Mogą to zrobić tylko pracownicy Allegro.
Należy tutaj napisać co chce się odkryć, jakiś zakres dat transakcji czasem wystarczy.
Następnie pisząc post z informacjami wcisnąć OZNACZ MODERATORÓW