Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dziękuję bardzo, pozdrawiam. 🙂
czy mozna przywrócic ukryty zakup zgrzewarki do ppv
@Krys77_ss Gotowe, przywróciłam już to zamówienie do Twojej zakładki.
andrzejdragon można przywrócić ukryte zakupy z roku 2023 . Dzięki
@andrzejdragon zakupy od początku 2023 r. przywrócone, więc są ponownie widoczne w Twojej zakładce.
Czy mogę prosić o przywrócenie zakupu z dnia 11 marca 2023, aukcja Buty SIDI vertigo 2 roz. 47?
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów 🙂
Dzień dobry, Czy mogę prosić o przywrócenie zakupów, które zostały opłacone 02 marca 2023? Kwota za zakupy to 246,51 zł. Dziękuję z góry.
@domiinisia_028 gotowe, przywróciłam już to zamówienie do Twojej zakładki.
@Artnal @zlamalimikredke @familyll gotowe, przywróciłam Wasze zamówienia do zakładki Moje zakupy.
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie zakupu smartwatch dnia 12.03.2023
@Client:102667276 Gotowe, zakup jest już ponownie dostępny w Twojej zakładce.
@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry czy dało by rade przywrócić moje ukryte zakupy ?Bym był bardzo wdzięczny z góry dziękuje i życzę miłego dnia.
@Client:101851184 Wszystkie, czy chodzi o jakieś konkretne zamówienie?
Wszystkie jak da radę ale głownie chodzi o monitor Samsunga niestety nie wiem kiedy był on kupowany i nie znam daty zakupu
@_HolaOla_jak da radę to wszystkie
@Client:101851184 Przywróciłam już wszystkie zamówienia 🙂
Odrazu się pojawia na allegro czy po określonym czasie ?
Widzę mam wszystkie dziękuję bardzo życzę miłego dnia
Witam Prosze o przywrócenie zakupu ściskacz do ćwiczeń został usunięty z zakładki zakupów