Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Kupiłem MOP parowy Black Decker FSMH1321 EAN: 5035048657706 od Outlet Davix nr oferty 1140922728 opłaciłem i omyłkowo usunąłem stad moja prośba o przywrócenie zakupu na listę kupionych
@ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@TYMEK01JM, przywróciłam ten zakup. 🙂
Dzień dobry. Chcę przewrócić ostatni ukryty zakup.
Poproszę o przywrócenie mojich ukrytych za ostatni miesiąc. Dziękuję kupów@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@777Alex121 Są przywrócone 🙂
Bardzo proszę o przywrócenie moich 3 ukrytych zakupów z zeszłego tygodnia. @_HolaOla_
@DariaW1998 bardzo proszę 🙂 Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Dziękuje bardzo
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Dzień dobry, chciałbym przywrócić swoje ukryte zakupy natomiast nie wiem w jaki sposób mogłbym to zrobić
Witam,
Czy moge prosić o przywrócenie mojego zakupu:
3x: KOSZ POJEMNIK NA ŚMIECI KONTENER DO SEGREGACJI 50L (9684281395)
Z góry dziękuję.
Serdecznie dziękuję!
Moge jeszcze prosić o przywórcenie innych zakpuów tego samego asortymentu?:)
@Plebi92 Przywróciłam na Twoim koncie wszystkie zakupy z marca i kwietnia. 🙂
Jak mogę odzyskać listę zakupów z "ukrytych" zakupów?
@muchania Cześć. 🙂 Przywróciłam dla Ciebie ukryte zakupy z marca i kwietnia. Jeśli chodzi o jakieś inne, to daj proszę znać. 🙂
Bardzo bym prosiła o przywrócenie zakupów z lutego - nie wystawiłam ocen produktów. Z góry bardzo dziękuję.
@muchania jasne, zakupy z lutego zostały przywrócone. 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu (zegarek smartwatch Gino Rossi).