Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@ladyde_, gotowe.
Witam czy można przywrócić przedmiot torebkę etui na telefon czarna baellerry
Przez przypadek kilklam ukryć przedmiot
Chciałam wrócić produkt a tu nie widzę zakupienia
@gumis020 przywróciłam Twój zakup. 🙂
Muszę zwrócić zakup, ale przypadkowo go ukryłem
O przywrócenie trzeba poprosić nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:75308962 przywróciłam ostatnie zamówienie, ale jeśli chodzi o inną, ukrytą pozycję, napisz proszę więcej szczegółów o jaki zakup chodzi.
@kolekcjoner608 dziękuję za oznaczenie 🙂
Chciałbym przywrócić ukryte zakupy z tego miesiąca
@pilu_ gotowe, przywróciłam ukryte zamówienia z tego miesiąca do Twojej zakładki Moje zakupy.
Bardzo prosze o przywrócenie 2 dzisiejszych zakupów gdyż nie zdążyłem opłacić od Candrex_Premium
@thorgal_2005 zakupy z wczoraj są widoczne w Twojej zakładce Moje zakupy, więc możesz je opłacić.
Witam. Bardzo proszę o przywrócenie do historii wszystkich ukrytych zakupów. Dziękuję
@WoodFox bardzo proszę, przywróciłam ukryte zamówienia do Twojej zakładki, więc są już w niej ponownie widoczne.
Witam.Czy mogę prosić o przywrócenie ukrytych zakupów od 12.04.2023
@Client:75308962 bardzo proszę, przywróciłam do Twojej zakładki zamówienia od 12.04. 2023 r.
Cześć! Czy mógłbym prosić o przywrócenie mojego zakupu z dnia 20.04? Nie przeczytałem okna dialogowego :d
Dziękuję Ci!:)
Cześć @paniecotakdrogo, jasne 🙂 Przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie wszystkich usuniętych zakupów w zakładce Moje zakupy. Pomyłkowo usunąłem zakupy zamiast z obserwowanych. Z góry dziękuje za pomoc @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_