Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Cześć jest szansa przywrócić ukryte zakupy z tamtego tygodnia. Bardzo proszę?
Pozdrawiam
Marek Jarosz
Wystarczy wywołać i poprosić nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ,które chętnie w wolnej chili to uczynią.
@FashionQueen2 ostatni zakup na Twoim koncie nie jest ukryty, masz tylko ukryte zakup, z anulowaną płatnością (z 16.05.2023 - hulajnoga) o to chodzi?
@la_nika tak zgadza sie nie zdazyłem opłacić , i przez przypadek ukryłem . prosze o przywrócenie 🙂
@FashionQueen2 gotowe 👍 Zobaczysz ten zakup tutaj.
@ Witam. Zniknął mi ostatni zakup w zakładce moje zakupy, a potrzebuje pilnie skontaktować się z tym sprzedawca. Proszę o przywrócenie majowych zakupów. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@waldek365 w moje zakupy masz tylko zakup z 8 maja 2023 na koncie, z którego piszesz. A może do zakupu doszło na innym koncie zarejestrowanym na Twój numer telefonu? Tam jest zakup z 14 maja. W każdym razie zakupy z maja są widoczne, nic nie jest ukryte.
Czy moze Pani odłsonić moje zakupy ? Przypadkowe kliknięcie. Ta funkcja jest naprawde denerwujaca.
Dzień dobry!
Proszę o przywrócenie ukrytego przez pomyłkę zamówienia - koszulka 30 zł
Dzień dobry @Client:42442840! Bardzo proszę przywróciłam Twój zakup 🙂
Nie widać dalej 🥺
@KroKiet00 napisz proszę o który zakup Ci chodzi tak jak poprosiłam tutaj 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów w miesiącu maj 2023
Tarkan3310
@tarkan3310 proszę zakupy z maja są ponownie widoczne w zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 15.05.2023
Jak sobie ukryjesz zakup i chcesz go odnaleźć to trzeba wywołać nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ ,które to chętnie dla Ciebie zrobią.