Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Jako formę dostawy wybrano InPost ale na profilu wybrany był zły adres wysyłki. Czy można zmienić te dane aby odebrać paczkę używając innego nr telefonu ?
@Client:105091215 przywróciłam wskazany zakup, natomiast nie ma możliwości, by zmienić adres dostawy, czy numer telefonu. Paczka została już przekazana do doręczenia. Sugeruję, abyś skontaktowała się bezpośrednio z InPost - być może jest jakieś rozwiązanie.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów. Dziękuję 🙂
@rentPlanet2023 proszę 🙂 Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Czy mogę prosić o przywrócenie moich ukrytych zakupów z dnia 17.06.23r?
@PAYROOO proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w tej zakładce.
Muszę anulować ukrycie zakupu który został opłacony 16 czerwca a dziś przez przypadek ukryty
@Client:112067798 Cześć, zakup przywrócony. 🙂
@siemko2 Przywróciłam ukryte zakupy na Twoim koncie. 🙂
Też potrzebuje z tym pomocy. Ukryty został dziś zakup i potrzebuje pilnie go odzyskać
@Grze18 proszę bardzo, przywróciłam wskazany przez Ciebie zakup. 🙂
@szarikos86 przywróciłam Twój zakup z 26.07.2021. 🙂
Dzien dobry,
poprosze o przywrocenie wszystkich ukrytych zakupow z tego i z ostatniego miesiaca.
z gory dziekuje i pozdrawiam
@sele6 proszę bardzo, przywróciłam zakupy ze wskazanego okresu. 🙂
Witam chciałbym prosić o przywrócenie zakupu tylnych lamp do BMW f10 gdyż muszę złożyć reklamację bo nie działają światła stop. Dziękuję
@BOB_83 wybacz, ale nie wiedziałam, który zakup dokładnie masz na myśli, więc przywróciłam kilka z nich kierując się frazą "lampa". Mam nadzieję, że to w porządku. 🙂