Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@MARDOM-M11 Przywróciłam ofertę do Twojej zakładki.
Witam. Chcę odszukać zakupy z 2018 roku. Do pomocy ze strony serwisu naprawczego potrzebuję datę zakupu sprzętu. Nie pamiętam jej. Gdyby przeszukać zakupy z 2018 roku załatwi to sprawę. Niestety moja historia zaczyna się na październik 2019.
Ja też bym poprosił o przywrócenie zakupu słuchawek onikuma k9
@krzyx3 przywróciłam Twój ostatni zakup do tej zakładki, ale sprawdź proszę czy to na pewno to co miałeś na myśli.
Dzień dobry
Czy mogłabym prosić o przywrócenie wszystkich moich archiwalnych zakupów od czasu założenia konta na Allegro? Ponieważ na liście widzę tylko zakupy od 11.2020.
Pozdrawiam
Chodzi o zakup z dnia 3 12 21r
kupiłeś MATA PODGRZEWANA GRZEWCZA NA FOTEL SIEDZENIE 12V (11260039036), a sprzedający Gift_For_You_ otrzymał Twoją wpłatę.
@wolnym7 Tak, ten zakup jest już widoczny w Twojej zakładce Kupione.
Ja też poproszę o przywrócenie ukrytych zakupów
@Client:52926233 @CzarnaWdowa0706 Gotowe, przywróciłam ukryte zamówienia do zakładki Moje zakupy.
Dzięki śliczne 😊
Witam bardzo proszę o przywrócenie aukcji Maxen z góry dziękuję bardzo. 😉😋
Wdarła się pomyłka ma być Mężem a nie Maxen
Mexen
@Fusyt1 Gotowe, przywróciłam już to zamówienie do Twojej zakładki Kupione.
Proszę o odkrycie zakupu z dnia 09.12.2021 MYŚLIWSKA BLUZA
@zibi_maly1 Oczywiście, gotowe 🙂
Witam. Mogę prosić o przywrócenie zakupów z listopada?
@radrom80 Cześć. Przywróciłam Twoje wszystkie zakupy z listopada.
Dzięki 👍
Prosze o przywrocenie do listy zakupow omyłkowo usunietych pozycji od sprzedawcy [edycja] chciałabym oplacic zakupy.
Pozdrawiam.