Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Witam, czy mogę prosić o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów?
@Client:103370176 nie widzę u Ciebie na koncie ukrytych zakupów. Podejrzewam, że masz na myśli jakieś zamówienie sprzed 2,5 roku, dlatego już nie jest widoczne. W takiej sytuacji możesz skorzystać z tego artykułu i samodzielnie wygenerować sobie dane dotyczące swoich zakupów. 🙂
W takim razie coś musi być nie tak z aplikacją allegro , 20.06 kupiłem obiektyw nikon za 950 zł i potrzebuje skontaktować się ze sprzedawcą w sprawie wysyłki , ten zakup jak i kilka innych z ostatniego tygodnia nigdzie mi się nie pokazuje oraz nie mam żadnych powiadomień na poczcie dotyczących tych zakupów, przez co nie mogę znaleźć danych sprzedającego
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów od 2019 roku @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:35100453 przykro mi, ale zamówienia są przechowywane z ostatniego 2,5 roku. Masz możliwość pobrania danych o swoich zamówieniach zgodnie z tą instrukcją.
OK. W takim razie poproszę o przywrócenie ukrytych zakupów z ostatnich 2,5 roku. pozdrawiam @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:35100453 gotowe, zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów w tym MSC.
@Pkwiatek95 proszę, zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Dzień dobry,
w jaki sposób mogę przywrócić ukryte zakupy z 2023?
Pozdrawiam
jak przywrócić ukryty zakup?
@Client:53077507 przywróciłam Twój ostatni ukryty zakup, jeśli chodzi o inne zamówienie to poproszę o informację jaki zakup przywrócić.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Czy można przywrócić ukryte zakupy? (gąska)
@Client:46673760 proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Czy może ktoś odkryć mój ukryty zakup z dnia 07.05.2023 zamówienie o numerze 02326883626 w Media Expert
Zamówione produkty
Kliknij w nazwę produktu by obejrzeć go w naszym sklepie.
Monitor SAMSUNG Odyssey C27G55TQWR 27" 2560x1440px 144Hz 1 ms Curved Kod produktu : 3915821x1099.99 zł
Wartość zamówienia1099.99 złŁącznie1099.99 zł
Informacje o zamówieniu
Numer zamówienia: 02326883626
Forma płatności: BLIK
Informacje o dostawie
Sposób dostawy: Kurier - Sprzedaż z zapasu sklepu
Adres dostawy:
Imię: Sławomir
Nazwisko: ******
Adres: ********* *
32-642 Stawy Monowskie
Telefon: ***-***-750
Dzień dobry Paniom 🙂
@sb11111 a czy ten zakup na pewno miał miejsce na Allegro? Czy w sklepie Media Expert? Nie znalazłam takiego zamówienia na koncie, z którego piszesz. U nas też inaczej wyglądają numery zamówienia.
proszę o przywrócenie zakupu z 18 czerwca 2023
Szczegóły zamówienia ##166987