Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@jarekpiatek394 bardzo proszę, zakupy przywrócone do Twojej zakładki.
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów - użytkownik: Sztrucelka.
Nie wiem czy coś robię źle, ale nie dostaję żadnej odpowiedzi na moją prośbę, podczas gdy innym osobom są wysyłane odpowiedzi.
moderatorki @w_kiwi @ko_alka@la_nika @nat_not @_HolaOla_
Dziękuję za pomoc. Jak mogę się odwdzięczyć?
@jarekpiatek394 Cała przyjemność po naszej stronie i polecamy się na przyszłość. 🙂
Proszę o przywrócenie zakupu hamak
@Client:78019661 Bardzo proszę, przywrócone. 🙂
Proszę o odkrycie zakupów ukrytych
@grungey proszę bardzo, gotowe! 🙂
Przepraszam, ale nie rozumiem, czemu moje komentarze z prośbą są usuwane? Jeśli piszę w złym wątku czy coś, to proszę o informacje.
@Sztrucelka najmocniej Cię przepraszam za to zamieszanie. Szczerze mówiąc nie wiem co dokładnie tutaj się zadziało. Nie widzę, aby jakikolwiek Twój komentarz został usunięty (mam na myśli od strony administratorskiej).
W każdym razie na koncie, którego piszesz nie ma żadnych ukrytych zakupów z czerwca 2023 roku. Czy na pewno masz na myśli to konto?
Wysyłałam trzy prośby o przywrócenie ukrytych zakupów i były one bez odpowiedzi natomiast zakupy innych osób piszących po mnie były przywracane. Potem komentarze zaczęły znikać. Ostatecznie skontaktowałam się z supportem Allegro i poprosiłam telefonicznie o przywrócenie zakupów, dlatego nie ma już nic ukrytego na moim koncie.
Ja również nie wiem co się zadziało, myślałam, że może piszę w złym wątku lub może nie powinnam klikać „odpowiedz”? W każdym razie, jeśli robiłam coś źle i dlatego nie dostawałam odpowiedzi to bardzo proszę o informacje, żeby wiedzieć już na przyszłość.
Dziękuję i pozdrawiam 🙂
@Sztrucelka jeszcze raz bardzo Cię przepraszam. Nie jest to standardowa sytuacja. Niestety nie mogę tego w żaden sposób wytłumaczyć. Musiało nam umknąć. 😓
Przypadkowo ukrył mi się zakup foen vanilla. Proszę go o przyworcenie. Dziękuję i pozdrawiam
@Fafik91 proszę bardzo, gotowe! 🙂
Hejka, czy mogłabyś przywrócić mój zakup? Było to Bolero ice tea.
z góry dziękuje
@ZAKUP_NA_5 gotowe! 😉
Witam proszę o przywrocenie ukrytych zakupów z ostatnich 14dni Pozdrawiam
@login117 proszę bardzo, przywróciłam Twoje zakupy. 🙂