Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Odo16 Jasne, przywróciłam już Twoje ukryte zamówienia.
Można prosić o przywrócenie ukrytych zakupów? ❤️
@Client:48462566 pewnie 🙂 Chodzi o wszystkie, ukryte pozycje czy jakieś szczególne zamówienie?
Niech będą wszystkie 💕
@Client:48462566 bardzo proszę, gotowe 🙂
Bardzo proszę o możliwie szybkie przywrócenie moich zrobionych zakupów z dnia dzisiejszego, tj. 10.07.2020 do zakładki "kupione". Muszę anulować 2 zakupy, a niestety usunąłem je z listy. Pozdrawiam
W tej sprawie musisz się zwrócić do administratora przez formularz
Wyskakiwał błąd.. informacja, że nad nim pracują.. wysłać wiadomości nie mogłem.
Zawsze mnie zastanawia po co ludzie usuwają "zakupy" sprzedane" czy nawet wiadomości ze skrzynki zaraz po przeczytaniu... 🤔
@Machesio Napisz tu i poproś o przywrócenie;https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=28111aef-fc3d-4ee0-a94e-d1d7ac01fa65&subjectId=fed698b4-f...
@LEW433 A co ma do tego formularz kontaktowy w sprawie "zawieszonego konta"?🙄
"złote myśli" xyz96: "Sprzedawcy zawsze byli, są i będą moimi wrogami na AG."😄
@pinsplash bo myślą że jak skasują to jest jednoznaczne z anulowaniem zakupu 😄
Bo pewnie chciałem ukryc niechciane zakupy przed żoną??? używamy kontaekonta wspolnego. allegro powinno również wysyłać link do zwrotu towaru/anulowania.. a nie.tylkonpoprzez zakladke moje zakupy.
@Machesio Zawsze możesz anulować zakup mailem wysłanym do sprzedawcy. Anulowanie przez Allegro nie jest obowiązkowe, można to robić w inny sposób, który też jest zgodny z prawem.
@Machesio co by to zmieniło 😞 skoro macie wspólne konto to i jednego maila i tez byś skasował wszystko jak chciałeś ukryć 😉
Do zwrotu odstąpienia nie jest potrzebne allegro, łatwiej ale bez tego też można odstąpić wysyłając oświadczenie np. mailem 🙂
Witam, nie wiem czy w dobrym miejscu piszę:) Niechcący usunęłam z listy zakupów soczewki kontaktowe od sma_alcon2 chciałabym żeby były widoczne ... 😞 chciałam anulować zakup ale chyba już się nie dało i tylko usunęłam 😕
Dobra już , widzę formularz zgłoszenia:)
@pkonon Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Proszę też przywrócić moje ukryte zakupy
proszę również o przywrócenie moich zakupów 😊