Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Muszę wiedzieć jak podejrzeć mój ukryty produkt.
nie da się ukryłeś to sam nie odkryjesz moderatorki mogą tylko odkryć ale muszą wiedzieć co to było i mniej więcej z kiedy kupione @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Markos8182 Przywróciłam ostatni ukryty zakup na Twoim koncie. Mam nadzieję, że o niego chodziło.
Bardzo proszę o przywrócenie zakupu biurka/stołu, dawny zakup ale powinien być w historii. Przypuszczam, że go omyłkowo ukryłam 😕
@Gleju Cześć. 🙂 Jak dawny jest ten zakup? Jeśli minęło 2,5 roku, to zakup trafił do archiwum. W takim przypadku możesz samodzielnie pobrać plik z historią zakupów: https://allegro.pl/pomoc/dla-kupujacych/historia-zakupow/jak-samodzielnie-pobrac-dane-o-swoich-zakup...
Cześć 🙂 jestem prawie pewna, że mniej niż 2,5 roku. To był biały stół/biurko i nie widzę go w historii a na pewno był
Dziękuję za podpowiedź. Sprawdziłam to zestawienie. To stół zakupiony w listopadzie 2022. Bardzo proszę o przywrócenie tego zakupu
@Gleju W porządku, przywróciłam zakup z 27 listopada 2022. Mam nadzieję, że to o niego chodziło 🙂
Jeśli nie, to w pliku będzie numer oferty i jeśli mi go podasz, to będę w stanie dokładniej zlokalizować zamówienie 🙂
Bardzo serdecznie dziękuję!!! To ten stół i już mam wszystkie informacje, których potrzebuję 🙂
W jaki sposób mogę przywrócić moje ukryte zakupy?
@Client:102231417 mogę je dl Ciebie przywrócić, ale poproszę o informację o jakie zakupy chodzi.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ witam, ukryłam zakup na allegro, teraz chce zwrócić produkt z tego zamówienia, co zrobić, żeby zakup był widoczny?
@Client:35173201 Tylko adminki mogą przywrócić - to po co ukrywałaś??
@Client:35173201 zakup jest ponownie widoczny w zakładce 🙂
Witam, chcialbym przwrocic wszystkie ukryte zakupy na tym profilu, dziękuję
@witkacy126 bardzo proszę, przywróciłam już ukryte zamówienia do Twojej zakładki.
Witam. Chciałbym poprosić o przywrócenie ukrytych zakupów.
@Client:41056748 bardzo proszę, przywróciłam Twoje zakupy do zakładki.
witam serdecznie czy mogłby ktos przywrucic mi historie zakupow z roku 2022 z miesiaca maj czerwiec lipiec pozdrawiam