Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie omyłkowo usuniętego zakupu w dniu 10.07.2023 r 1 szt żaluzji drewnianych.
Przez przypadek kliknąłem na zakładkę "ukryj moje zakupy". Zakup nie odebrany zginął.
Jak przywrócić te zakupy aby były widoczne
[nieaktualne - da się wejść przez linka z maila]
hej, proszę o odkrycie zakupu z ostatnich dni, nie zrealizowanego jeszcze 🙂
[PS. Nie żebym się czepiał, bo fajnie że pomagacie, ale no, przydałaby się zakładka - Ukryte]
dzięki!
Jakoś nie widać go w zakładce moje zakupy. Pozdrawiam miłego poniedziałku.
@Kingcrimson1 tak jak napisałam tutaj, nie znalazłam takiego zakupu na Twoim koncie. Czy możesz napisać kiedy dokonałeś tego zakupu? Może było to ma innym koncie?
Proszę o przywrócenie zakupu z dnia 19.07.2023, chodzi o oponę rowerową DELI s-187
@Client:40572254 proszę, zakup jest ponowie widoczny w zakładce.
Witam chciałem podgląd zakupionego ODSTRASZACZ KOTÓW PSÓW DZIKÓW PTAKÓW ZWIERZĄT BG303.
💤
Jeżeli chcesz kupić ten elektroniczny to jego działanie jest takie sobie.😎
@Kingcrimson1 jak rozumiem chcesz, aby zakup został przywrócony na twoim koncie? Nie znalazłam takiego zakupu, czy możesz przybliżyć kiedy go zrobiłeś? Może było to ma innym koncie?
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Proszę o przywrócenie zakupu z ukrytego do „moich zakupów”, ponieważ chce zwrócić.
@daniel_j23 proszę, zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Witam. Pragnę odzyskać historię zakupu akcesorii do Reamee C25Y od AKCESLAND Michał [edycja]
Zakup 25.10.br Chce dokonać zwrotu bezkosztowo przez INPOST ale nie mam historii i nie mogę sie dowiązać. Help.
Pozdrawiam
jkamyk3
@jkamyk3, ten zakup był ukryty - już powinieneś go widzieć. 🙂
Dziękuję. Sprawdzam aktualnie nie widzę.
jkamyk3
@Client:77607348, jest w tej zakładce. Data zakupu to 26.10.2022.
Ja przywrócić ukryty zakup? Jest gdzieś taka opcja, ja nie mogę znaleźć? 🙂