Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Proszę o przywrócenie zakupów 18.08.2023 koszulka polo czerwona XL za 119 zł. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dziękuję
@sylwuskaa86 proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Poproszę o przywrócenie ostatniego zakupu,, pająk robot” do listy widocznych w zakaladce „kupione”, przy zakupie został użyty voucher, czy przy ewentualnym zwrocie zwracana jest cała kwota?
@Client:27750514 Przywróciłam transakcję do Twojej zakładki.
Jeśli płaciłaś przy użyciu kuponu lub karty podarunkowej, po zwrocie otrzymasz nowy kupon lub kartę do wykorzystania przy kolejnych zakupach na tym samym koncie.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry,
Poproszę, o przywrócenie ukrytych zakupów od NOCAR.EU SP. Z O.O. SP. K z obecnego miesiąca.
@kargul241 przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Witam. Chciałbym zwrócić zakupiony towar, lecz skorzystałem z opcji "ukryj zakup" i nie mam dostępu do ścieżki zwrotu. Czy jest opcja ponownego "pokazania zakupu" w zakładce "moje zakupy"?
Dzień dobry,
Poproszę, o przywrócenie ukrytych zakupów.
witam mogę prosić o przywrócenie moich ostatnich zakupów (ostatni miesiąc) DZIĘKUJE!
Temat ogarnięty. Dziękuje
Czy moge poprosci o przywrucenie ukrytego zakupu
@Renia22-R2 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
@Client:45278704 bardzo proszę, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Potrzebuję przywrócić zakupy ukryte z dnia 25.08 2023. Na konto Koksweasker@wp.pl
@Client:46654446 Proszę bardzo, przywróciłam wskazane zakupy! 🙂
Witam chciałbym przywrócic ukryte zakupy z ostatniego tygodnia @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:84496289 Cześć. 🙂 Zakupy przywrócone