Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:65384189 mogę przywrócić Twój zakup do zakładki, tylko napisz o które zamówienie chodzi (może być numer oferty, nazwa przedmiotu, data zakupu cokolwiek co pozwoli zlokalizować ten zakup) 🙂
Czy ja mógłbym również prosić o przywrócenie ukrytych zakupów? Wkrętarka milwaukee i ładowarka milwaukee.
@Carolyn_013 przywrócone 👍
Witam można odblokować wszystkie zakupy na Allegro. Z góry dziękuję
@adamo271 tak, proszę bardzo zakupy są ponownie widoczne w tej zakładce.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Dzień dobry, mam zamówionych kilka produktów na licytacji, nie minął miesiąc jeśli chodzi o niektóre zamówienia, a nie mogłam ich opłacić. Dlatego kliknęłam ukryj bo może po odkryciu będę mogła dokonać płatności. Poproszę o pomoc w moim problemie.
Pozdrawiam serdecznie
D.B.
@Client:45490260 przywrócone 🙂 Zobaczysz je ponownie w tej zakładce.
Czy mogę prosić o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów?
Proszę o przywrócenie zakupów ukrytych
@paczek561 Czy możesz wskazać, z jakiego okresu są zakupy, które Cię interesują?
Przez przypadek ukryłem zakup czy można przywrócić? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:86508482 zakup powinien być już widoczny w zakładce.
Dziękuję, ale nie pomogło to w sfinansowaniu transakcji, czy może jest szansa jeszcze coś zrobić? Pozdrawiam
Przez nieuwagę ukryłem swój zakup i chciałbym go przywrócić. Jak to zrobić?
Samemu się nie da trza moderatorki wołać @ko_alka @mr_oma @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Client:46974280 W Twoich zamówieniach są dwa, ukryte zakupy. Czy mam przywrócić oba?
Tak. Proszę przywrócić
@izabelakasia Proszę bardzo, przywróciłam Twoje dwa ostatnio ukryte zakupy. Daj znać, jeśli chodziło o coś innego. 🙂
Ja również mam prośbę o przywrócenie ukrytych zakupów.