Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry.
Proszę o przywrócenie zakupów od gemre oraz innego sprzedającego- Czarne śniegowce
Proszę o przywrócenie zakupu "LICZNIK AUDI TT 2.0 TDI 8S0920790 2.0 TDI EUROPA" na moim koncie. Dziękuję.
Chce przywrócić ukryty zakup
@Client:59670682 przywróciłam Twój ukryty zakup z 19.11.2023 r. Czy to o niego chodziło?
nie to chodzi o koszulki izolacyjne od Centrothermsc
@wilk_czarny Nie mogłam odnaleźć produktu, o którym piszesz, dlatego przywróciłam wszystkie ukryte zakupy.
Witam, czy mogę prosić o przywrocenie wszystkich ukrytych zakupow na moim koncie? Szukam jednego zakupu, który chcialam powtórzyć i nie mogę znaleźć. Dziękuję.
@betty65_2006 Proszę bardzo, gotowe! 🙂
Proszę o przywrócenie zakupu z dn 27.11.23 (bransoletka).
@K-A-R-I-N-K-A Proszę bardzo, gotowe! 🙂
Witam, po ocenie sprzedawcy i produktu , zaznaczyłem ukryj zakup i teraz chcę , ten zakup ponownie ocenić , czy jest możliwe odzyskać go ponownie?
@wilk_czarny Przywróciłam ostatni ukryty zakup na Twoim koncie.
nie chodziło mi o koszulki izolacyjne od Centrothermsc
@wilk_czarny Przywróciłam ukryty zakup z 8.10. 🙂
Proszę o przywrócenie moich zakupów z ostatniego tygodnia.
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Dzień Dobry, dzisiaj (30.11.2023) z listy opłaconego zamówień od [x-sklep_pl] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:103861078 samodzielnie nie masz takiej opcji, ale przywróciłam już to zamówienie do Twojej zakładki, więc jest w niej ponownie widoczne.
proszę o przywrócenie mojego zakupu od BB-PARTS z wtorku 21 listopada jak dobrze pamiętam