Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Tak to wyglądało. To screen na innej aukcji juz opłaconej tez
Ale my wiemy
po to masz ukryj
sama nie odkryjesz
trzeba myśleć
Dlatego proszę o pomoc. Czasami się właśnie nie myśli... ale może są osoby, które nigdy nie popełniają błędów i pomogą komuś, kto ten błąd popełnił.
@paulinka2991 zakup jest ponownie widoczny w zakładce 🙂
Rzeczywiście nie można samodzielnie przywrócić zakupu, ale zawsze możesz do nas napisać i my pomożemy.
Dziękuję za pomoc.
Jak mogę przywrócić ukryty zakup. Chcę zareklamować towar
@ania2530 napisz proszę który zakup chcesz przywrócić.
Ach, No tak, chodzi mi o suszarkę do włosów .
Nie, wcześniejszy, z tego samego sklepu nawet
@ania2530 hmmm sprawdziłam wszystkie zakupy z 2023 roku, a także wszystkie zakupy od tego sprzedającego i nie ma innej zakupu suszarki, a pamiętasz mniej więcej kiedy złożyłaś to zamówienie?
To był bodajże kwiecień 2022roku
@ania2530 przykro mi, ale sprawdziłam Twoje zakupy od stycznia do września 2022 i nie ma tam suszarki. Czy masz może jeszcze potwierdzenie e-mail na temat tej transakcji? Tam powinien być numer oferty lub zamówienia i to pomoże zlokalizować zakup. Na pewno kupowałaś na tym koncie?
Jak przywrocic ukryte zakupy?
Jak mogę zobaczyć ukryte zakupy?