Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@5ebkas Jest przywrócony.
Przez pomyłkę ukryłem przedmiot który parę dni temu wylicytowałem i nie mogę za niego zapłacić.
Czy jest ktoś w stanie przywrócić przedmiot ?
@Kamarle Czy na pewno jesteś zalogowany na właściwym koncie? Nie widzę na nim ukrytego zakupu. W dodatku wszystkie są opłacone.
Witam, czy ja również mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu ? Niestety towar okazał się niezgodny i muszę zwrócić - miał to być prezent i dlatego ukryłam
@mika0707 Proszę bardzo, przywróciłam ukryte zakupy. 🙂
Cześć, nadal nie widzę ukrytego zakupu, prosze o przywrócenie zakupu xboxa z zeszłego roku przed świetami
Dzień dobry,
Czy mógłbym prosić o przywrócenie ukrytych zakupów na moim koncie dokonanych od początku grudnia? Niestety muszę zwrócić zakup...
Pozdrawiam i z góry dziekuję!
@janekkrz Proszę bardzo, gotowe!
Proszę o przywrócenie zakupów ukrytych
@musik6 Proszę bardzo, przywróciłam ukryte zakupy. 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu portfela Peterson.
@Client:102391869 Przywróciłam zgodnie z prośbą. 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Cześć, nadal nie widzę ukrytego zakupu, prosze o przywrócenie zakupu xboxa z zeszłego roku przed świetami
@motylek1006 Proszę bardzo, już przywróciłam zakupy do zakładki! 🙂
Hej, gdzie odkryje wszystkie zakupy?
@malomeska Sama tego nie zrobisz. Możemy przywrócić do Twoich zakładek zakupy, które ukryłaś, ale nie te, które zostały już zarchiwizowane. Najlepiej napisz jaki okres Cię interesuje.
Mam analogiczny problem . Mogę prosić o pomoc w odkryciu 1 zakupu z 11.12 2023 tablet .
@piopak1989 proszę, zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Witam,
Zakupiłem 11.12.2023 na allegro Gucci Bloom 100 ml EDP
(14818556837) od Lackylukash. Przez przypadek wykasowałem zakup z mojej listy zakupów, Czy może zakup ponownie na nia wrócic poniewaz wydaje mi sie ze zakup został opłacony natomiast status przesyłki to w trakcie płatności.
pozdrawiam
@hator20 Ten zakup jest widoczny w zakładce. 🙂