Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Przywróć prosze wszystkie te gdzie był dokonany zwrot towaru a nie dokonano zwrotu pieniędzy oraz zrobiono to tylko częściowo bo zauważyłem że wiele firm mi nie odesłało pieniędzy.
@dawidex90 przywróciłam Twoje ukryte zamówienia, do których zgłosiłeś zwrot od początku listopada, jeśli potrzebujesz wcześniejszych daj znać jaki okres czasu Cię interesuje (przywrócę wtedy wszystkie zakupy, nie tylko te zwrócone czy anulowane).
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam serdecznie chyba koło poniedziałku 4.12 zamówiłam słuchawki bezprzewodowe Lite Redmi Buds 3, muszę je zareklamować ponieważ jedna nie działa, ukryłam zakup bo miały być dla kogoś, bardzo proszę o przywrócenie ich do zakładki "moje zakupy". Pozdrawiam
@ewach4_2007 bardzo proszę, przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki, więc jest tam ponownie widoczny. Dobrego dnia! 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie ukrytego zakupu na moim koncie. Dziękuję
@Client:41176743 gotowe, przywróciłam do Twojej zakładki zakup z 20.11.2023.
Omyłkowo zaznaczyłam aby ukryć zakup, proszę o jego przywrócenie na listę zakupionych rzeczy:)
@inga2808 bardzo proszę, gotowe.
30 X kupiłem lampkę real Madryt i ukryłem zakup. Potrzebuję go przywrócić, ktoś wie jak?
Samemu się nie da więc następnym razem nie ukrywaj moderatorki ci przywrócą jak podasz im co to było @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@t-p4 przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki, więc jest tam ponownie dostępny.
Witam dałem ukryj zakup żeby zona niee widziala że kupuje jej prezent i teraz nie wiem jak to cofnąć, pomoże ktoś z góry dziękuję?
@Client:105717299 przywróciłam już do Twojej zakładki ostatni zakup, więc sprawdź proszę, czy to o niego chodzi.
Jak odzyskać ukryty anulowany zakup? Żeby w anulowanych ponownie był widoczny?
@Client:74667971 przywróciłam już ten zakup do Twojej zakładki, więc jest tam ponownie dostępny.
Bardzo prosze przywrocic zakup od MORELE.NET zielony dinozaur
@djnjoy Cześć 🙂 Niestety nie znalazłam pasującego zakupu od tego sprzedającego, dlatego przywróciłam wszystkie ukryte zakupy z ostatniego roku, mam nadzieje, że wśród nich będzie zielony dinozaur
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z wczoraj
@agnieszka_wod bardzo proszę, zakup jest już ponownie dostępny w Twojej zakładce.
Witam,
Jak w temacie bardzo proszę o przywrócenie moich zakupów z "Ukrytych". Muszę dokonać jednego zwrotu.