Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Potrzebuję pomocy w cofnięciu ukrytego zakupu CZAJNIKA 😔
@Client:73745981 Cześć, ten zakup jest już widoczny na Twoim koncie
@w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_ Witam. Ukryłem przypadkowo jeden zakup. Mogę prosić o przywrócenie go z powrotem
@Client:108673058 Hej, przywrócone 🙂
Bardzo proszę o ponowne odblokowanie mojego zakupy sprzed około tygodnia tj. mała mini listonoszka torebka, problem z doręczeniem przesyłki..a miała dotrzeć do świąt. Bardzo proszę odblokować ukryty zakup by wrocil do zakładki "moje zakupy". Z góry bardzo. Pozdrawiam
@ewach4_2007 Cześć. 🙂 Zakup przywrócony
Hej. To ja też poproszę o pokazanie ostatnio ukrytego zakupu.
@Animemaniak Cześć, gotowe 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam jest możliwość cofnięcia ukrytych zakupów żeby były na liście
@ziebik21 Cześć. 🙂 Przywróciłam dla Ciebie wszystkie ukryte zakupy z grudnia. Jeśli chodzi o jakieś inne, to daj znać
Czy mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu? 😕@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
@ewcia0710 Przywrócone. 🙂
Dzień dobry, potrzebuję przywrócić ukryty zakup aukcja nr 14894329295 z dnia 17.12.2023 (Apple Ipad Air 5) cena 2899,99 PPLN. Prośba o przywrócenie.
Czy można odzyskać ukryte zakupy w zakładce Moje zakupy?
@Bartekb456 Cześć. 🙂 Przywróciłam Twoje ukryte zakupy
Nr zamówienia 662085946305500113465170
Proszę o przywrócenie z ukrytych
@Client:101391081 Cześć, zamówienie przywrócone. 🙂
Witam, chciałbym przywrócić ukryte zamówienie z dnia 16.12.2023r
@andrut50 bardzo proszę, zakup przywrócony.