Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@kinia02_08 bardzo proszę, gotowe.
Dzień dobry. Czy jest możliwość przywrócenia zakupow gdzie byla płyta DVD biedronka i czarny kot? Będę ogromnie wdzięczna 🙏
Ślicznie dziękuję ☺️
Dzień dobry, proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z grudnia 2023.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ witam,czy mogę prosić o przywrócenie do listy moich zakupów płyty z bodajże 21.12 od użytkownika UzywanaMuzyka?
Dziękuję 😀
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Czy mógłbym prosić o przywrócenie usuniętych zakupów z listy produktów ukrytych? Mam do zrobienia z nimi jeszcze parę żeczy jednak zaznaczyłem ten zakup jako ukryty przez co nie mogę nic z nim zrobić. Czy mogę liczę na waszą pomoc?
Pozdrawiam
@Client:108735363 Proszę bardzo, przywróciłam ukryte zakupy.
Czy jest możliwość obejrzenia listy ukrytych zakupów od listopada 2023 do dnia dzisiejszego?
pozdrawiam
@Client:68946720 tak, bardzo proszę. Przywróciłam już Twoje, ukryte zamówienia z tego okresu do zakładki.
Dzień dobry, czy mogłabym prosić o przywrócenie zakupu z 30 grudnia (kamera, 167051465)? Z góry bardzo dziękuję 🙂
@agnieszka1978980 proszę bardzo! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
@la_nika Dzień dobry, proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z grudnia 🙂
@Client:43624383 proszę 🙂 Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Dzień dobry, zwracam się z prośbą o przywrócenie zakupu z dnia 31.12.2023 r. - blat 🙂 z góry dziękuję
Usunąłem ostatnio kupowane przedmioty i chciał bym cofnąć te operacje ale nie wiem jak ponieważ nie ma takiej możliwości w aplikacji alegro ani na stronie alegro przez PC
@krzysztof-k448 Już przywróciłam Twoje zakupy do zakładki. 🙂 Samodzielnie tego nie zrobisz.