Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Dzień dobry, bardzo proszę o przywrócenie na listę kupionych poniższego ukrytego zakupu
| |
|
Dzień dobry, proszę o przywrócenie wszystkich moich ukrytych zakupów.
@mruk25 Na koncie, z któego piszesz, nie ma w tej chwili ukrytych zakupów, które mogłabym przywrócić.
Ok, a czy jest możliwość przywrócenia pełnej historii zakupów? Obecnie widzę tylko zakupy do 2021 roku.
Ok, dziękuję za pomoc.
Dzień dobry,
dokonałem zakupu poduszki ortopedycznej z Firmy 4fizjo, wystawiłem już ocenę i zamknąłem sprzedaż ukrywając ją. Nie mogę teraz znaleźć tego zakupu a muszę jednak zrobić zwrot. Gdzie mogę odszukać ten zakup?
Pozdrawiam
@kingarhat proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Witam proszę o przywrócenie zakupu szlafrok pończoch ponieważ zakup chciał bym zwrócić niestety nie pasuje
@Client:54319454 proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Dzień dobry,
mam prośbę o przywrócenie wszystkich zakupów karmy Gussto z ostatnich trzech miesięcy (listopad, grudzień, styczeń). Dziękuję.
@falklanday Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.
Dzień dobry,
proszę o przywrócenie zakupu z ostatnich 2 tygodni. Dokładnie nie pamiętam tytułu aukcji, ale było to związane z modułem komfortu do audi a6 c6.
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Witam ukryłem zakupy z myślą że będę mógł je sam przywrócić. Bardzo proszę o przywrócenie ukrytych zakupów gdyż muszę dokonać zwrotu.
@Grek2343 Cześć, zakupy przywrócone