Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@Client:80089571 proszę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Potrzebuję przywrócić ukryty zakup słuchawki JBL Tune Beam
@Client:47123702 ten zakup jest widoczny w Twojej zakładce.
dzień dobry, proszę o przywrócenie moich ukrytych zakupów od 01.01.2024r
@Smart-pos nie masz ukrytych zakupów z tego okresu, wszystko jest widoczne w zakładce.
Witam, potrzebuje przywrócenia wszystkich zakupów ukrytych do moich zakupów. Najważniejsze są dla mnie zakupy z dnia 12.02.2024. Ale fajnie by były gdyby dało się przywrócić wszystkie 🙂
Dziękuję i pozdrawiam 🙂
@Client:42600271 bardzo proszę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Dzień dobry,
Czy na koncie są jakieś ukryte zakupy? Prosiłbym o przywrócenie wszystkich
@SynergiaHub Cześć. 🙂 Na tym koncie nie ma żadnych ukrytych zakupów
chialbym przywrocic swoj ukryty zakup sprzed 6 miesiecy, czy to jest mozliwe? @_HolaOla_ @nat_not @cloudcloud
@bierut1984 tak, ale ze względu na to, że wiele zamówień jest ukrytych, czy możesz powiedzieć mi jaki to przedmiot lub w jakiej mniej więcej kwocie?
@_HolaOla_ jasne 🙂 chodzi o wiazke elektryczna do haka samochodowego okolo 600-700 pln
@bierut1984 dziękuję, odnalazłam ją i już przywróciłam do Twojej zakładki, więc jest ponownie widoczna.
potwierdzam dziekuje 🙂 milego weekendu!
@_HolaOla_ Dzień dobry, czy mogę prosić o ujawnienie ukrytego zakupu z wczoraj tj 09.02.2024
@Majo41 Tak, bardzo proszę, gotowe 🙂
@ko_alka @_HolaOla_ Hej czy moge prosic o przywrocenie jeszcze jednego zakupu? Byly to sruby do kol oraz miedz w sprayu sprzed kilku miesiecy okolo 150-160 pln
@bierut1984 Przywrócone. 🙂
bajka dziekuje! 🙂🥹😊
potrzebuje widziec ukryte zakupy do reklamacji i sprawdzenia finansow w zwiazku ze zwrotem???