Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@QuliG_89 Przepraszam, że musiałeś czekać. Przywróciłam ukryte zakupy z marca do Twojej zakładki.
Proszę o odkrycie ostatniej ukrytej aukcji.
@miniula55 Proszę bardzo, gotowe!
@Client:76000434 Samodzielnie tego nie zrobisz, ale wystarczy, że zgłosisz się do nas. Już przywróciłam wskazany zakup. 🙂
Chciałabym przywrócić ukryty zakup przez pomyłkę. Uchwyty do frontów kuchennych. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@Mikus1992_2010 Proszę bardzo, przywróciłam wskazany zakup. 🙂
Kupiłam mężowi w listopadzie łancuszek (dostał go wczoraj) miał być 60cm a jest jak dla dziecka nie wiem czy ma 40cm. Potrzebuje sprawdzić czy źle zamówiłam czy ktoś źle wyslal
@Client:48891697 przywróciłam już do Twojej zakładki to zamówienie, więc możesz je tam sprawdzić ponownie.
Witam,
Czy jest możliwość przywrócenia ukrytego zakupu na Allegro? Przez przypadek ukryłem przedmiot, którego nawet jeszcze nie dostałem, ponieważ nie trafiłem w przycisk powrót na telefonie. Przydałoby się jakieś potwierdzenie, że napewno chce się ukryć dany przedmiot.
Pozdrawiam
@Client:109431677 Proszę bardzo, przywróciłam ukryty zakup. 🙂
Dziękuję bardzo😊
Dzień dobry, czy mógłbym prosić o przywrócenie ukrytego zakupu z dnia 2 marca 2024 (filtr do oczyszczacza). Pozdrawiam i z góry dziękuję @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
dzień dobry chcił bym odsyskoc podglad swojich ukrytych zakupów
Dzień dobry @mlody8920! Proszę, zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Dzień Dobry,
Czy mogę prosić o przywrócenie zakupu o numerze 8265997669?
@Plebi92 Cześć. 🙂 Przywrócone. 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów z dnia 23 lutego 2024, KOCHMANSKI portfel męski skórzany.
@Client:42807456 Przywróciłam zakupy do Twojej zakładki.