Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Jesteś boska 😘 dziekuje
Jak przywrócić ostatnio ukryty zakup?
Sam go nie odkryjesz ,trzeba poprosić o to nasze moderatorki @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@rupert8719 przywróciłam Twoje zakupy do zakładki.
Chciałabym przywrócić ukryty zakup z dnia 26 lutego. Chodzi o hulajnogę dziecią @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@kiefer24 gotowe, ten przedmiot jest już ponownie dostępny w zakładce Moje zakupy.
Bardzo dziękuję
Witam ukryłem zakup aby sprawdzić jak to działa a chce zwrócić i teraz nie mam jak
@Mateuszhaw24 Przywróciłam ukryte zakupy do Twojej zakładki.
chce anulować ostatni zakup a bez przypadkiem wcisnąłem ukryj zakup
przyjęte do wiadomości 🙂
@Joek1 zakup jest ponownie widoczny, możesz go anulować lub wypełnić formularz zwrotu.
Proszę bardzo o przywrócenie zakupu z ( orientacyjnie ) koniec listopada, początek grudnia 🙂 a chodzi o Philips Lumea. Dziękuję.
@spoonek80 Cześć. 🙂 Bardzo proszę, gotowe
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_ Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu o nr zamówienia:8f9c4740-de14-11ee-9c4e-777ff013921c
@Ewelka202 Przywróciłam wskazaną transakcję do Twojej zakładki.
Sama nie przywrócisz. Pisz do Allegro na czacie; https://allegro.pl/pomoc/kontakt?kategoria=e9a08961-adcb-41a5-8cd9-142dd478e1fc albo zrobi to tutaj @mr_oma lub @la_nika
Rozwiązaniem może być utworzenie drugiego konta żeby pierwsza osoba nie widziało co ta druga kupuje 😀
wezmę to pod uwagę, dzięki za pomysł