Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
@kaja-afryka proszę! Zakup jest ponownie widoczny w zakładce.
Witam, mam prośbę o przywrócenie wszystkich ukrytych zakupów ☺️
Witam
Ja też bym potrzebowała przywrócenia ukrytych zakupów. Pozdrawiam 🙂 @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
Witam, czy mogłabym prosić o od ukrycie mojego zakupy lampki gumowa kaczka biała? @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@ko_alka@mr_oma@la_nika@nat_not@_HolaOla_ proszę o przywrócenie mi zakupu który ukryłem przypadkowo.Pomocy.
@stix04 Gotowe, przywróciłam Twoje, ukryte zamówienia.
@Client:35014517 O jakie zamówienie dokładnie chodzi?
Dzień dobry,
Proszę o przywrócenie zakupu ukrytego zakupu telefonu Samsung z dnia 20.01.2023.
Pojawiły się problemy z płatnością po stronie banku i za wcześnie ukryłem zakup.
Dziękuję.
@pwalczakiewicz Przywróciłam zakup, o który prosiłeś, więc jest ponownie dostępny w Twojej zakładce.
@serwis-texas Dzień dobry! 🙂
Proszę o przywrócenie zakupu Glastify UVTG+ z okresu 16.01. - 18.01 (nie pamietam dokładnie).
Jednak muszę zwrócić towar.
Dziękuję.
@pwalczakiewicz Bardzo proszę, gotowe.
miala byc niespodzianka, a teraz nioe wiem czy zakupy w drodze
dzień dobry. Poproszę o odkrycie moich zakupów z miesiąca lipiec 2023
@Client:39305710 proszę 🙂 Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
przywróciłam ukryty zakup
Proszę przywrócenie zakupu od Foset (pasek Horido) z 15 marca. Dziękuję z góry.🤝
@nutski Proszę bardzo, gotowe. 🙂
Jak mogę zwrócić produkt, który został ukryty w zakładce moje zakupy? Chciałabym zwrócić produkt, ale nie mogę znaleźć go na liście zakupów ponieważ został ukryty, proszę o pomoc w tej kwestii.
@Kikyou Mogę przywrócić dla Ciebie zakup do zakładki. Pamiętasz mniej więcej, z jakiego okresu jest to zamówienie? 🙂
@w_kiwi@ko_alka@la_nika@nat_not@_HolaOla_
Również proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z marca 2024... Dziekuje
@scigany21 proszę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.