Autoryzacja nie powiodła się.
Odśwież stronę i spróbuj jeszcze raz.
Wczoraj ( 1.03.2021 ) z listy opłaconego zamówień od [edycja] użyłam funkcji ukryj i teraz nie mogę tego przywrócić do listy zakupów. Jak zobaczyc ukryte zakupy?
W jaki sposób mogę to przywrócić do listy???
Mógłbym prosić o przywrócenie ukrytych zakupów na moim koncie (zakupy z licytacji, które nie zostały opłacone).
@11bartosz Przywróciłam do Twojej zakładki ukryte zakupy z marca. Jeśli to nie o nie chodziło, daj znać.
Mozna prosic o cofniecie ukrytych zakupów z 7 i 8 kwietnia 2024 roku?
@Przemyslaw_Pesta proszę! Zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu z 9.04.2024r (przekładnia kierownicza toyota). Z góry dziękuję
@madzikvw Przywróciłam ten zakup do Twojej zakładki.
Proszę o przywrócenie ukrytych zakupów spowrotem do zakładki kupione. @w_kiwi @ko_alka @la_nika @nat_not @_HolaOla_
@kinia-kinusia proszę, zakupy są ponownie widoczne w zakładce.
Po kupnie produktu zdecydowałem zwrócić tylko nie chcacy mi się klikło w ukryj zakup i chciałbym by ten ukryty zakup przywrócić czy jest taka możliwość jak tak to jak
@Client:62523790 mogę go dla Ciebie przywrócić, ale napisz proszę o który zakup chodzi? Możesz podać datę zakupu albo nazwę przedmiotu.
Witam, chciałabym prosić o przywrócenie ukrytego zakupu magnesów na lodówkę celem dokonania zwrotu
@graz12z Bardzo proszę, gotowe. 🙂
Proszę o przywrócenie ukrytego zakupu sprzed paru dni - stół roboczy Keter, dziękuję z góry!
@JohnnyMatejko Jasne, bardzo proszę 🙂 Gotowe
Dzień dobry mogę prosić o przywrócenie ukrytego zakupu? Pozdrawiam
@44451327 Cześć 🙂 Powiedz proszę, o który zakup chodzi? Z którego miesiąca?
Proszę o przywrócenie mojego ostatniego zakupu z born2be. Niechcący go ukryłam
@Beatkaci18 Oczywiście, gotowe, zakup jest już widoczny w Twojej zakładce Kupione
Proszę o przywrócenie zakupu od sprzedającego AMRacing.pl.Z gory dziękuję.
@ania150176 Cześć, przywrócone. 🙂